Gresvik IF

STYRET I BARNEIDRETTEN

Leder Barneidrett, styremedlem i hovedstyret og lagleder for J-2011 Daniel Trandum

daniel.trandum@dahl.no

Daniel har tidligere spilt fotball for GIF, FFK og Skogstrand. Han er oppvokstt på Gressvik og bor på Oksviken. Jobber som Distriktsansvarlig Samferdsel i Brødrene Dahl AS.
Nestleder, lagleder og hovedtrener for G-2011. Lagleder og hjelpetrener for G-2008 Trine Vehler Dahle

Trine_vehler@hotmail.com

Trine har tidligere spilt håndball for Torp IF og Østsiden IL. Hun er oppvokst på Torp og bor nå på Rød. Jobber som butikksjef i Norli.
Fagansvarlig Barneidrett. Lagleder og trener for G-2009     Silje Lægreid Tlf: 482 73 619
Silje_legreid@hotmail.com
Silje har tidligere vært leder i BIG. Hun var tidligere aktiv turner og har jobbet med barneidrett i 10 år i Fredrikstad turn og Gresvik IF. Hun bor på Oksviken og jobber som lærer.
Økonomiansvarlig og lagleder for G-2010 Eivind Pettersen Tlf: 922 67 396
eivind@europris.no
Eivind har tidligere vært leder i BIG og har hatt verv i Fotbakkstyret og i Hovedstyret i GIF. Han har spilt fotball og innebandy for blant annet Slevik IBK og Fredrikstad IBK. Han har vært fotball og innebandytrener, samt innebandydommer på eliteserienivå. Han er oppvokst i Bydalen og er nå bosatt på Viker. Jobber som avdelingsleder hovedlageret til Europris.
Sekretær og lagleder
Jenter 2010
Lill Mari Ullerud

lul@sifag.no

Lill Mari har tidligere spilt håndball for Lisleby og jobber som innkjøpskoordinator i Sigum Fagerberg AS.

Styremedlem og oppmann
for Jenter 2012

Espen Aabye

Tlf:

espen.aabye@gmail.com

Espen er oppvokst i Asker og bor nå på Gressvik. Han jobber som elektriker.
Styremedlem og lagleder
​for Gutter 2012
Linda Bang

lindamabang@gmail.com

Linda er oppvokst i Oslo og bor nå på Oksviken. Hun studerer ved Høgskolen i Østfold.

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
gress-i@online.no