Gresvik IF

HOVEDSTYRET 2017

Hvem sitter i hovedstyret i år? Her følger en liten presentasjon av årets styre.

Kontaktinformasjon ligger under lenken <Kontaktinfo> på forsiden.

HOVEDLEDER: Tormod Hermansen

Tormod Hermansen ble valgt som ny leder av Gresvik IF på årsmøtet 4. mars 2013. Han er født 16/7-55, er gift og har en sønn. Tormod er ekte Gressvikgutt, født, oppvokst og bosatt på Krosnes.

Han spilte fotball for GIF i oppveksten og kom med igjen som trener da sønnen begynte med fotball i 1991. Han ble valgt inn i hovedstyret som styremedlem (Bane, anlegg og hus) i 1992, nestleder fra 1997 og hovedleder fra 2000. Tormod ble ansatt som GIFs første daglige leder fra 26/2-2004. Han sluttet i denne stillingen 1/3-2007. De siste årene har han vært medlem av kontrollkomiteen. Han har også vært fotballdommer i flere år for GIF. Han har også hatt styreverv i FRID i 10 år, med anlegg som hovedoppgave.

Tormod jobbet som driftssjef på Fredrikstad Stadion i over 5 år, der baneansvar var hovedfokus. Ellers er hans yrkesbakgrunn relatert til el- faget, innenfor logistikk, innkjøp og butikk.

Han er generelt opptatt av idrett, at barn og unge har det bra og frivillighet og håper å kunne være med på å videreføre og utvikle det gode og respekterte arbeidet GIF står for.

NESTLEDER: Cathrine Åneby
Cathrine er nestleder i Gresvik IF. Hun er 42 år,gift,2 barn, bosatt i Brekkefaret 12, Gressvik. Er en engasjert og aktiv  med livsmotto " det ordner seg !" Har spilt håndball aktivt i 10 år i Østsiden,og bedrifthåndball i 5 år. I de siste årene har jeg gått kurs i regi av håndballforbundet. Har vært med i Gresvik IF i 7 år. I den tiden har jeg vært trener for jenter 2003 på barneidrett/håndball. Er fortsatt endel av trenerteamet på 2003, og trives veldig med det. Bertine 12 år spiller håndball ogFelix 9 år spiller fotball i Gresvik IF. Er veldig engasjert i idretten og ønsker å bidra i klubbens fremtid.

SEKRETÆR: Marianne Antonsen

LEDER HÅNDBALLAVDELINGEN: Stig Grønvold

Jeg heter Stig Grønvold og er 46 år. Jeg kommer opprinnelig fra Drøbak, men har bodd på Gressvik siden 2001. Her bor jeg sammen med Elisabeth, som jeg er gift med. Sammen har vi to jenter, Sofie og Bertine. Min kjennskap og erfaring fra Gresvik IF er først og fremst fra oppfølging av Sofie og Bertine. Sofie spiller på HJ-05. Hun begynte i 2013 med fotball, men gikk over til håndball relativt raskt. Bertine spiller på HJ-03 og begynte i klubben i 2012.

LEDER FOTBALLAVDELINGEN: Arnie Johannesen

LEDER BARNEIDRETTSGRUPPA: Eivind Pettersen