Gresvik IF

HOVEDSTYRET 2018

Hvem sitter i hovedstyret i år? Her følger en liten presentasjon av årets styre.

Kontaktinformasjon ligger under lenken <Kontaktinfo> på forsiden.

HOVEDLEDER: Tormod Hermansen

Tormod Hermansen ble valgt som ny leder av Gresvik IF på årsmøtet 4. mars 2013. Han er født 16/7-55, er gift og har en sønn. Tormod er ekte Gressvikgutt, født, oppvokst og bosatt på Krosnes.

Han spilte fotball for GIF i oppveksten og kom med igjen som trener da sønnen begynte med fotball i 1991. Han ble valgt inn i hovedstyret som styremedlem (Bane, anlegg og hus) i 1992, nestleder fra 1997 og hovedleder fra 2000. Tormod ble ansatt som GIFs første daglige leder fra 26/2-2004. Han sluttet i denne stillingen 1/3-2007. De siste årene har han vært medlem av kontrollkomiteen. Han har også vært fotballdommer i flere år for GIF. Han har også hatt styreverv i FRID i 10 år, med anlegg som hovedoppgave.

Tormod jobbet som driftssjef på Fredrikstad Stadion i over 5 år, der baneansvar var hovedfokus. Ellers er hans yrkesbakgrunn relatert til el- faget, innenfor logistikk, innkjøp og butikk. Nå jobber Tormod som anleggsgartner for Park & Anlegg.

Han er generelt opptatt av idrett, at barn og unge har det bra og frivillighet og håper å kunne være med på å videreføre og utvikle det gode og respekterte arbeidet GIF står for.

NESTLEDER: Grete Pettersen

SEKRETÆR: Marianne Antonsen