Gresvik IF

Referater

Det er noen år til - men i 2022 fyller Gresvik IF etter sigene 100 år. Det skal vi selvsagt markere som seg hør og bør når den tid kommer, men hvordan håper vi at vi skal ha utviklet oss fram mot de 100?

Siden GIF ble startet har det skjedd mye. Helt siden vi startet opp med fotballkamper på Føniksplassen og videre framover har vi lagt stein på stein og bygget opp klubben til det den er i dag. Klubbhus og baner er bygget opp – det meste på dugnad. Håndballavdelingen er opprettet, barneidrettsgruppa er etablert. Siste etablering er sykkelavdelingen. Våre historiske sider på www.gresvikif.no gir et mer utfyllende bilde siden starten.

Vi som sitter i de forskjellige styrene i foreningen skal ikke være de eneste som skal mene noe om hvordan foreningen skal utvikle seg fram mot 100 års jubileet. Det første stormøte ble gjennomført tirsdag 26 mai med et 20-talls fremmøtte. Mange gode forslag kom fram på dette møtet og det jobbes med den oversikt over disse. Flere slike møter vil bli gjennomført i tiden framover og vi håper at flere vil møte opp og si sin mening om hvilken vei vi bør gå.

På denne siden vil vi legge ut referatene fra disse møtene.

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
gress-i@online.no