Gresvik IF

2006 XO

På ekstraordinært årsmøte den 20 nov 2006 fikk hovedstyret  følgende fullmakt:

FORSLAG VEDR. KUNSTGRESSBANE:
Under forutsetning av at Fredrikstad Kommune realiserer en utbygging av de foreslåtte 6 kunstgressbanene i kommunen, der èn er planlagt anlagt i Trondalen, gir Gresvik Idrettsforening ( GIF ) aksept for følgende:

1   GIF aksepterer at Fredrikstad Kommune står som utbygger (byggherre) for ombygging av vår gressbane (treningsfelt) til kunstgressbane i Trondalen i samsvar med planer/prospekt utarbeidet av GIF.

2   GIF aksepterer at Fredrikstad Kommune står som formell eier av anlegget i 10 år. Dette pga avtalen om merverdiavgiften.

3   GIF finansierer inntil kr. 1 mill til bygging av banen, og er villig til å dokumentere dette.

4   GIF aksepterer å inngå en bruks og driftsavtale med Fredrikstad Kommune, der det fremgår at daglig drift og vedlikehold er klubbens ansvar.

Forslaget ble enstemmig vedtatt.

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
gress-i@online.no