Gresvik IF

VÅR HISTORIE

Det er ingen tvil om at Græsvig Fodboldklubb og Gressvik Turn- og Idrettsforening er opphavet til Gresvik Idrettsforening. 22 februar 1922 kom det siste valgte styret i Gressvik Turn- og Idrettsforening sammen. De bestemte seg for å innkalle alle interesserte til et møte for å gjenoppta foreningen under det nye navnet Gresvik Idrettsforening. Forslaget om lovendring og nytt navn ble enstemmig vedtatt.

Slik fremkommer det i vår jubileumsberetning at det startet. Men egentlig startet det ennå tidligere.

Gå inn i vedleggene og se selv.

17 sept 1932 meldte Arne J Halvorsen seg inn i Gresvik IF. Han var da 10 år gammel. Les hans fornøyelige historier om tiden på Gressvik på 30-tallet, hvordan han som 10 åring så at Trondalen ble anlagt og hvordan de så opp til "de store gutta" på A-laget. Han skriver om "gladiatorenes møteplass - fest i Trondalen". Det gikk tydeligvis hardt for seg før i tiden. Halvorsen bosatte seg med tiden i Bengtsfors i Sverige, men han glemte aldri sin oppvekst på Gressvik.

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
gress-i@online.no