Gresvik IF

AVTALER

GRESVIKS STISYKLISTER HAR INNGÅTT SPONSORAVTALE MED <SYKKELSTASJONEN.NO>

Gresvik IF Stisyklister har inngått en avtale med Sykkelstasjonen.no på Sykkeldeler og sykler.

For å benytte denne avtalen må dere avhente et rabattkort hos Daglig leder Morten Helminsen på klubbhuset eller hos meg. Kortet deles ut på fellesturene, eller dere kan ta kontakt med meg hvis dere ikke har mulighet til å møte opp.

Rabatten forutsetter at dere har betalt kontingent.

Rabattavtalen hos Sykkelstasjonen.no finner dere oppe til høyre og omfatter følgende:

20% på Superior sykler,

20% på servicepriser,

10% på Specialized sykler.

På deler og utstyr gir Sykkelstasjonen.no til enhver tid den beste nettprisen. Dvs. at vi matcher markedspris. (Gjelder ikke spesielle tilbudskampanjer)

Rabattene hos Pedalen.

GIFmedlemmer får -15% på sykler, utstyr og deler (ikke på arbeid. Ikke i kombinasjon med andre rabatter/tilbud) ved kjøp på Pedalen i Fredrikstad.

Med hilsen

Pål Valbjørk