Gresvik IF

VELKOMMEN TIL BARNEIDRETTEN

BARNEIDRETTEN (IDRETTSSKOLEN) SKAL GI BARN I ALDEREN 5 - 9 ÅR ØKT LIVSKVALITET GJENNOM GLEDESFYLTE OPPLEVELSER, SOSIALE RELASJONER OG VARIG INTERESSE FOR FYSISK AKTIVITET. IDRETTEN SKAL VÆRE TILGJENGELIG OG STIMULERENDE FOR ALLE BARN.

Hvordan gjør vi ting i barneidretten? Hvordan melder du på barnet ditt i barneidretten? Når og hvor er det treninger? Hvilke aktiviteter driver vi med i barneidretten? Hvem er ledere i barneidretten og hvordan kommer vi i kontakt med disse?

Alt dette og mere til finner du på disse sidene og i KLUBBHÅNDBOK DEL 4 BARNEIDRETT (Barneidrett/Klubbhåndbok Del 4 Barneidrett).

Er det noe du ikke finner svar på er det bare å ta kontakt med en i BIG-styret.

Her er noen andre aktuelle linker for barneidretten:

Silje Lægreid
​Leder av Barneidrettsgruppa i Gresvik IF