Fortsatt ledige plasser på fotballskolen!

Gresvik IF i samarbeid med Konsumgruppen Norge AS inviterer med dette til årets fotballskole i Trondalen. Fotballskolen arrangeres i tiden 22.06.17 til 24.06.

Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for femte gang fotballskole for barn i årskullene 2005 til 2010!!

Gresvik IF ser det som svært viktig å gi dette tilbudet til alle medlemmer i nevnte årskull i sin egen klubb, dette med tanke på tilhørighet og ikke minst klubben der alle skal trives. Dette tilbudet gjelder først og fremst de som er medlemmer i klubben, men vi vil også sende ut invitasjonen til noen andre lokale klubber. NB! Begrenset antall plasser, fotballskolen har vært fulltegnet de siste 3 årene!

Sted: Trondalen

Aktiviteter: Fotball, 2 økter pr dag med dyktige og skolerte trenere fra Gresvik IF.

Fotballskolen starter kl 10:00 og avsluttes kl 14:30 alle 3 dagene.

Vi spiser lunsj ca kl 12:00. Registrering skjer kl 09:00 torsdag 22.06, de andre 2 dagene møter barna fra 09:30.

Alle deltakere får t-shirt og fotball. Det serveres frukt og lunsj hver dag, vi ønsker fokus på sunt kosthold under fotballskolen! (ta med egen drikkeflaske med navn).

Sportslig ansvarlig: Henning Olsen

Arrangement ansvarlig: Anne Lundblad

Påmeldingen e åpen til fotballskolen starter. Send mail til: kag@hotmail.no

Betaling: Pris kr 800 pr deltaker. Søskenrabatt gis med kr 100,- i reduksjon på deltaker-avgiften. Registrering er ikke gyldig før betaling er utført.