Ny kiosk i Trondalen

Når dette skrives har den nye kiosken i Trondalen vært åpen i en måned og er allerede blitt det vi hadde håpet den skulle bli. Et samlingspunkt i Trondalen for alle.

Fotballkiosken i Trondalen ble åpnet den 18. april i forbindelse med A-lagets serieåpning. Byggingen har vært et eksempel på god samhandling mellom ildsjeler, interne krefter og lokalt næringsliv. Husstyret med daglig leder, Morten Helminsen, i spissen, har vært helt sentrale i arbeidet, men de har fått mye hjelp underveis med støping, elektrikerarbeid, rørleggerarbeid og utvendig snekkerarbeid. Det finnes utrolige ressurser i denne klubben. Takk til alle som har bidratt.

Sundt og næringsrikt kosthold er et av satsingsområdene i kvalitetsklubben. "Her selger vi ikke bare pølser, potetgull og godterier, men også nøtter, yoghurt og "sunne" vafler med havregryn. "Som kvalitetsklubb har vi valgt ernæring som trygg ramme og det ønsker vi skal gjenspeile utvalget av varer vi tilbyr. Egentlig i alle arrangement i regi av GIF" sier Hanne Louise Verbeek i fotballstyret.

En stor takk til husstyret og dugnadsgjengen.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 47876
Ubetalt antall: 45