Sommer- og fotballglede for de minste i foreningen

Det skjer mye i BIG i mai/juni måned. 2011 gjengen er med på minifestivaler. For første gang får de prøve seg i kamper mot lag fra andre klubber. Minifestivalene er godt tilrettelagt for debutantene våre, trygghet, samspill og glede står i fokus. Det øves og øves i gymsalen på Rød skole.

De største er i gang med sin første runde i Seriespill, her får de økt ansvar overfor lagkameratene med plasseringer på banen og samarbeid. Dette er god læring både sportslig og sosialt. Kameratskapet er tydelig når de kommer løpende over banen og gir hverandre et nikk eller en ?high five? før kampen starter. Heiaropet høres over hauger og fjell når 2009 gjengen setter i gang, med armene tett omslynget hverandre på gressmatta, de er klare for kamp.

Det arrangeres Lisleby-Cup som 2009 og 2010-kullet skal delta på 1. juni.

For 2010 er dette første gang de skal spille 5ér fotball, dette ser den herlige gjengen frem til. Det er derfor godt og trygt å ha gjengen fra 2009 med, slik at de har en heiagjeng fra de større lagkameratene i BIG på sidelinja.

I lys av vedlagte bilder taler idrettsgleden for seg selv. Vi ser frem i mot en sommer fylt med aktivitet og glede for våre flotte barn i barneidretten.
I juni avsluttes treningene for 2011-kull, oppstart er i august. 2010 fortsetter treningene i Trondalen, og det samme gjør 2009-kullet.

Vi ønsker nye medlemmer velkommen til BIG i august, informasjon om treningstider, barneidrettsdagen og oppstart for 2012-kull vil bli lagt ut på nettsiden i august.

GOD SOMMER.