Endelig fikk også Hurrød skole ballbinge

Hurrød-elevene har ventet lenge på ballbinge. Og nå har de endelig fått drømmen oppfylt takket være et samarbeid mellom skolen, FAU og Gresvik IF

Mandag kveld var det både sommeravslutning, julaften og 17.mai på en gang for flere av elevene Hurrød skole. Da ble nemlig ballbingen åpnet. Et anlegg elevene har ventet veldig lenge på.

- Alt er blitt gjort på dugnad. Dette har vært et samarbeid mellom skolen, FAU og Gresvik IF, sa rektor Magnus Andresen da det var høytidelig snorklipping før skolens tradisjonelle sommeravslutning.

Det har vært en lang vei. Det var sommeren for to år siden bydelsforeningen på Cicignon la ut ballbingen på Tollbodsplassen gratis på finn.no Årsaken til det var at de ønsket et mer moderne og fleksibelt dekke på Tollbodsplassen. Derfor ville de gi bort bingen gratis til et idrettslag.

Gresvik IF kastet seg over utlysningen og fikk etterhvert «tilslaget» på bingen som etter planen skulle monteres i Trondalen. Men slik gikk det som kjent ikke. Og Hurrøde skole var raskt på ballen.

- Jeg regner med at det er mange som kommer til å bruke mye tid her i sommer, sa rektoren da han åpnet ballbingen med det spiller nye kunstgresset.