Aktivitetsdag i Trondalen

Lørdag 2. september arrangerte Barneidrettsgruppen (BIG) aktivitetsdag i Trondalen. Formålet med arrangementet er at barn i nærområdet skal få en liten smak av hva treningene i BIG inneholder og hva vi har av idretter etter at barna er ferdig i Barneidretten. Det var selvfølgelig også lodd- og kiosksalg og en liten premie til alle når aktivitetene var gjennomført.

Dagen startet med oppvarming sammen med trenerkoordinator i BIG Silje Lægreid. Barna storkoste seg foran entusiastiske foreldre.

Etter oppvarmingen satt barna i gang med øvelsene og vi var så heldige å ha flere rutinerte trenere fra 2009-2010-2011 lagene til å gjennomføre dagen.
Det var særlig populært at også 4 guttelags spillere hjalp til med øvelsene.

Øvelsene som ble gjennomført var 60 meter, hinderløype, håndball og 2 fotball øvelser.

Sykkelgruppa i GIF viste også frem det flotte anlegget sitt i Trondalen.

Våre samarbeidspartnere