Hjula er i gang ...

Sommer, sol og late dager er bare et vagt minne og høsten er over oss. Sykkelgruppa har holdt liv i både jentetur og fellestur gjennom sommerferien, enn med noe labert oppmøte, men nå er det fult fres igjen.

Vi kan med glede også melde at det er bra rekruttering blant de unge. Det dukker stadig opp nye unge fjes på ungdomsturene, som vil prøve seg og som kommer igjen, noe som varmer våre stisykkelhjerter.

De tøffeste Turer for funksjonshemmede er også godt i gang med bra oppmøte allerede første tur. Og for en tur det ble! Ferietunge stisyklister, litt ute av form, fikk jammen prøvd seg. Hva har skjedd med de gutta i sommer? Har de vært på treningsleir mon tro? For MAKAN til futt og fart og fres! Vi hang halende etter som utslitte slips og hev etter pusten. Makaløst, men veldig moro når du ser de fornøyde og glade fjesa.

Stisykkelgruppa har som kjent fått egen logo, men også nye flotte trøyer, designet av Lars Gunnar Tiben, og det er stor stas å se Pål Grotnes, som syklet inn til en flott 35 plass i helgens siste enduro race i Hafjell, sykle 80/20 Enduro Series og BMX-løp i den blå trøya med GIFS på brystet.

Klubben har i år også et samarbeide med Kjerringåsen Sykkelpark Sarpsborg hvor vi har arrangert egen klubbkveld og 2 egne jentekvelder med fokus på å kjøre heisen og mestring av artige utforløyper. Det blir nok en 3. jentedag før sesongslutt også.

På barneidrettsdagen var vi også representert. Syklistene var «litt» mindre enn hva vi er vane med å håndtere, men det var artig lell.

Velkommen til sykkel på sti alle sammen.
Vi sees.

Hilsen Sykkelgruppa