Serieavslutning i fotballen for barneidretten

Barneidretten har hatt "serieavslutning" og her er noen inntrykk derfra.

Gutter 2009
"Seriespillet» er over for denne gang, og vi ønsker høsten velkommen. Gutter i 2009-kull har storkost seg med kamper hver uke! Vi har hatt med fem lag. Det har vært mange kamper i øs pøs regn, men det har ikke stoppet stå-på viljen. De har lært å ta vare på lagkompisene og vise omsorg for hverandre på banen. De har møtt tøff motstand i kamper, og de har fått kjenne på konkurranseinstinktet sitt. Vi gleder oss til våren og nytt Seriespill, allerede!"

Jenter 2009

Vi har vært mellom 7 og 10 jenter som har spilt fotball denne sesongen. Det har blitt noen seire og noen tap. Spiller egentlig ikke noen rolle med resultatene. Det viktigste er at jentene har hatt det moro. Vi avsluttet sesongen med cup på Begby. Der fikk jentene endelig sin fortjente medalje og diplom.

Gutter 2011

Gresvik g-11 var på avslutningsturnering for minirundene, i Ørje lørdag 23.sept. Vi stilte med 3 lag og alle lagene spilte 3 kamper hver. Guttene spilte fotball med stor spilleglede, FairPlay og high-five og fikk kule medaljer og diplom.

Våre samarbeidspartnere