Høsten har kommet over oss for fullt. Husk refleks.

Runar Tønnesen som er fagkonsulent i Østfold fotballkrets har sendt oss denne påminnelsen som vi så gjerne deler med våre medlemmer, både store og små.

v egenerfaring de siste kveldene, har jeg flere plasser opplevd mange spillere på sykkel og til fots på vei hjem fra trening/kamp uten refleks og lys på sykkel. Ønsker bare at alle bidrar lokalt til å minne våre unge håpefulle spillere på at det er vanskelig å se de langs veien. Vi har selvsagt ingen å miste.

Husk refleks!

Trygg Trafikks refleksdag er for øvrig den 19. oktober. På denne linken kan du også se hvor du får tak i refleks.

Da passer det bra at vi samtidig minner om noe av det som står i vår trafikksikkerhetsplan som dere finner i Klubbhåndbok del 1 Fellesbestemmelser Kap 14:

Foreldre må bidra med gode holdninger og utstyre barna med trafikksikkert utstyr (hjelm, refleksvest, bremser og lys på sykler m.m.), støtte barnas trafikkopplæring, være Hensynsfulle, Aktsomme og Varsomme i trafikken (HAV-Regelen) og forhindre at trafikkfarlige situasjoner oppstår ved kjøring til og fra arrangementer.

Ved å melde barnet sitt inn i Gresvik IF forplikter foreldre og foresatte seg til å følge foreningens trafikkbestemmelser og være gode trafikale rollemodeller.

Oppfordre barna og foreldre til å gå eller sykle til arrangementer.

Minne barna og foreldre på bruk av refleks og hjelm.

 
Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp: 64650
Ubetalt antall: 60
Betalt beløp: 245000
Betalt antall: 228
 

Våre samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift