Oppstart av 2012 lagene

Vi har etter sommeren startet opp barneidrett for 2012 gutter og jenter. Det er til sammen 40 nye barn som er nye medlemmer i Gresvik IF og vi venter at det kommer flere barn til disse lagene. Barneidretten i Gresvik har barn som skal eller går på skolene Hurrød, Rød og Slevik Skole. For barn født i 2012 er dette en glimrende mulighet til å bli kjent med andre barn som de skal gå på skole sammen med neste år.

Alle oppgaver rundt laget er foreldrestyrt og vi i Gresvik er heldige som har mange engasjerte foreldre til å trene lagene, bidra som oppmenn eller bare å hjelpe til litt rundt lagene.

Treningene i barneidretten er lagt opp slik at barna får prøve mange idretter, mye lek og øvelser som bedrer kroppskontroll og samarbeid med andre barn. Treningen foregår på Rød skole en gang i uken og varigheten er på 1 time.

Allerede andre året i barneidretten deltar barna både i fotball og håndball turneringer.

Har du et barn som har lyst til å prøve seg i Gresvik IF er det bare å kontakte Eivind Pettersen (92267396) som er leder for barneidretten.

Våre samarbeidspartnere