Oppstart av 2012 lagene

Vi har etter sommeren startet opp barneidrett for 2012 gutter og jenter. Det er til sammen 40 nye barn som er nye medlemmer i Gresvik IF og vi venter at det kommer flere barn til disse lagene. Barneidretten i Gresvik har barn som skal eller går på skolene Hurrød, Rød og Slevik Skole. For barn født i 2012 er dette en glimrende mulighet til å bli kjent med andre barn som de skal gå på skole sammen med neste år.

Alle oppgaver rundt laget er foreldrestyrt og vi i Gresvik er heldige som har mange engasjerte foreldre til å trene lagene, bidra som oppmenn eller bare å hjelpe til litt rundt lagene.

Treningene i barneidretten er lagt opp slik at barna får prøve mange idretter, mye lek og øvelser som bedrer kroppskontroll og samarbeid med andre barn. Treningen foregår på Rød skole en gang i uken og varigheten er på 1 time.

Allerede andre året i barneidretten deltar barna både i fotball og håndball turneringer.

Har du et barn som har lyst til å prøve seg i Gresvik IF er det bare å kontakte Eivind Pettersen (92267396) som er leder for barneidretten.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 47876
Ubetalt antall: 45