Nå kommer mørket rullende over oss.

Høsten er her for alvor og lyktene må tas frem enten vi vil det eller ei. Sykkelgruppa har derfor, i september/oktober, kjørt fellesturer, ungdomsturer og jenteturer fra kl 17 for å utnytte lyset, men nå er det hipp som happ.

Lyktesykling er faktisk veldig spennende og moro, og elementer man møter på i marka, som kanskje ser skumle ut i lyset, blir plutselig snillere. Vi har kjøpt inn noen lykter til ungdomsgruppa for at ungdommen skal få prøve lyktesykling og forhåpentligvis forlenge sykkelsesongen. Det har slått an. Moro.

Siden sist har også Gresvik IF Stisyklister deltatt på Markadagen, som var søndag 24. september. Det ble reklamert for klubben på stand sammen med Gressvik BMX, og delt ut flyere med informasjon om de forskjellige turene vi har å tilby. Vi guidet også 2 enkle stiturer. En for de som lurte på hva stisykling gikk ut på, og en for litt viderekomne. Bra oppmøte og mye bra sykling.

Turer for funksjonshemmede har også vært gjennomført med bra oppmøte alle ganger, selv om det har regnet i bøtter og spann, eller vært go`vær. De er de tøffeste! Den siste turen for sesongen, onsdag 25 oktober, var også to leverandører av spesialsykler og utstyr, Bardum og Quality Care, med på tur. De hadde med demosykler, så her kunne ALLE få prøvd seg på røffe fremkomstmidler og evt. finne en sykkel de ønsket å kjøpe. Var veldig stas for guidene fra GIFS å teste spesialsykler også. Da fikk vi føle litt på de utfordringer det er å håndtere disse flotte syklene.

Jentenes DH-Aften i Kjærringåsen Sykkelpark Sarpsborg har vært så godt mottatt, så pga. etterspørsel etter en jentekveld til, ble det arrangert en 3. og siste DH-dag for jenter søndag 15. oktober, i hvert fall for denne sesongen. På disse 3 arrangementene har det totalt vært 44 deltakere. Noen har vært med hver gang, og noen 2 eller 1, og det artige er at det vært i overkant av 30 nye besøkende jenter i anlegget. Veldig stas.

21. Oktober var vi med å arrangere «Kampen om Kjærringa» for gutta, og «Kampen om Gubben» for jentene, i Kjærringåsen. Emily Nerland vant av jentene, og det uten kjede. Veldig bra! Brage Vestavik tok seieren av gutta.

Fredag 27. oktober inviterte klubben til Redbull Rampage 2017, og vi var så heldig å få låne Ørebekk Barnehage. En god gjeng var samlet til «juging og jangling» med direktesendt EXTREM Extremsykling fra Virgun i Utha på storskjerm.

Nå går vi vinteren i møte med kuldegrader, frost og forhåpentligvis snø, men vi holder hjula i gang for det. Stisykling på barfrost ønsker vi velkommen.

Vi leses igjen snart.

Fortsatt fin høst til dere alle fra Stisyklistene

Våre samarbeidspartnere