Nyhetssak fra Håndball jenter 09 (født 2008)

Jenter 09 deltar i år for første gang i Regionserien. Vi teller 26 jenter og har derfor 2 lag, men lagene varierer fra runde til runde.

Før jul har vi totalt 3 runder, og vi spilte nettopp vår andre runde. Det ene laget var så heldig å få spille på hjemmebane i Gressvikhallen. Jentene spilte veldig godt og vant tilslutt siste kampen. Stor lykke!! Det andre laget spilte i Blomsterøyhallen og spilte også veldig bra. Vi ser ikke så mye på resultatene ennå, men vektlegger utviklingen. Det er veldig gøy å se at flere av jentene nå begynner å «knekke koden».

Til helga så skal jentene være innløpsjenter for FBK når de skal spille mot Storhamar. Etter kampen så har vi bestemt at vi skal ut for å spise pizza for også å vektlegge det sosiale. Jentene gleder seg kjempemasse til dette.

Våre samarbeidspartnere