Juleavslutning for lagene i BIG

Nå i desember er det tid for juleavslutninger. Både gutter og jenter født i 2009-2010-2011-2012 har kost seg på juleavslutningene. Lagene i barneidretten bruker flere av anleggene på Gressvik til trening. Trondalen, Gressvikhallen, og Rød skole. Vi bruker også disse stedene til juleavslutningene. På disse stedene ønsker vi å bygge et trygt idrettsmiljø. Gresvik IF er tross alt klubben for alle. I år var det julepizza og julesaft som var slageren. Under er det noen utvalgte bilder fra 2 av lagene som har hatt juleavslutning.

Tekst: Trond Sveberg (2009) og Trine Vehler Dahle (2011).

Juleavslutning med Jenter 2009 ble arrangert i Lillesalen i Trondalen. Vi startet med å spise julepizza og drikke julesaft og høre på julemusikk. Etter julepizzaen ble det juleperling. Alle jentene var kjempefornøyd.

Gutter 2011 korta ned treninga og hadde juleavslutning etter trening på mandag. Flinke mødre dekket langbord i gangen mellom gymsalen og auditoriet på skolen, og kjøpte inn masse pizza og saft. De hadde bakt en stor sjokoladekake og kokt kaffe til foreldrene. Vi hadde pepperkakespisingkonkurranse og potetløp. Alle barna storkosa seg.

Våre samarbeidspartnere