Håndballjenter 07 med VM fest i Trondalen

Håndball jenter 07 hadde VM fest i Trondalen 8 - 9 desember. De så på VM kampen mellom Norge og Sverige og stemningen var på topp. Alle var kledd i rødt, hvitt og blått og norske flagg. 15 jenter heiet ivrig, men dessverre til norsk tap, men like blide. (Tekst og foto: Stig Gjevikhaug)

Jentene kom også med en viktig beskjed til foreldra på laget at de ønsket å møte dem i kamp. Dette fant sted første trening etter VM samlingen og foreldrene måtte stille med votter på henda.

Hele VM opplevelsen for jentene både på og utenfor banen var et stort smil. Fantastisk samhold og glede. Vi gleder oss videre til mere spill og moro.

Heia Gressvik

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 47876