Er du kjent med IDRETTENS SKADETELEFON? Nå også med egen app

Foreldre eller utøvere kontakter i blant klubbkontoret i forbindelse med skadetilfeller og lurer på hva de skal gjøre. Da kan det være greit å vite at idretten har en egen SKADETELEFON. Formålet til SKADETELEFONEN er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer, i alle idrettsgrener og gjennom hele behandlingsløpet. Last ned appen SKADETELEFON til din telefon. Her kan dere registrere skader og finne mye annen informasjon om skader og skadeforebyggende.

SKADETELEFONEN ...

Er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesial­kompetanse på idrettsmedisin.

Sikrer tilgang til idrettsmedisinsk kompetanse, slik at utøvere kan få rask og riktig hjelp i et kvalitetssikret behandlingsnettverk i hele Norge.

Gir råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader, basert på beste praksis innen idretts­medisin.

Gir råd uavhengig av om skaden dekkes av forsikringen eller ikke.

Betjenes av fysioterapeuter - andre linje er legespesialister.

Bestiller utredning og behandling. Om skadebehandlingen dekkes, bestemmes av forsikringsselskapet og beror på en individuell vurdering i den enkelte skadesak basert på forsikringsvilkårene.

Følger opp utøver gjennom hele behandlingsløpet, bestiller utredning og behandling.

Nettsiden til SKADETELEFONEN finner du her.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 47876
Ubetalt antall: 45