Årets julegave til stisyklistene har kommet

Over tusen søknader kom inn til Sparebankstiftelsen DNB ved høstens tildelingsrunde. 86 millioner kroner skulle deles ut til 378 prosjekter. 19. desember fikk våre stisyklister overrakt en sjekk på kr 365.500. Disse pengene skal brukes til å bygge ny Pumptrack i asfalt, og en Dirtline.

En asfaltert Pumptrack kan brukes hele året og krever minimalt med vedlikehold. På bildet er fv Rasmus Leiro og Pål Valbjørk.

Stisyklistene har engasjert Snorre Pedersen til bygginga og regner med at dette står klart til Cruxjam 2018.

Her er oversikten over andre på Østlandet som fikk støtte i denne omgang.

På bildene under sees en Pumptrack slik den ser ut på Lørenskogs sykkelklubbs anlegg og et eksempel på en Dirtline.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 47876
Ubetalt antall: 45