GIFs Jule Ekstra

GIF Ekstra er blitt et kjent begrep i foreningen. Hver lørdag formiddag gjennom hele året møter de som vil til uformelle treninger i Trondalen. Lørdag 23.desember var det en jule- og nissevri på GIF Ekstra. Alle måtte møte med et eller annet nisseplagg på seg og det ble en smålagsturnering med 4 spillere på hvert lag.

Voksne med trenere, ledere eller foresatte var med på arrangementet og turneringen som samlet om lag 80 store og små nisser.

Her var det en lett blanding av yngre og eldre. Primus motor var selvsagt nissefar Joar Dahle som også hadde med seg sin nissekone Vivi. Underveis og etter turneringen ble det servert varm gløgg og andre småting.

Gresvik IF ønsker med dette alle våre medlemmer, familier og våre støttespillere en riktig god jul.