Rundens arrangør

Gresvik IF-Håndball arrangerte den fjerde runden i Minihåndball lørdag 21.januar.

Gresvik IF ble tildelt den fjerde runden, av NHF Region Øst. I alt 40 kamper ble avviklet på minibaner i løpet av lørdagen. Det er mange klubber i regionen som arrangerer minirunder, og regionen kårer beste arrangør utifra bestemte kriterier. Noen av kriteriene er innhold i kiosk, renhold, arrangement med musikk og mulighet for annen aktivitet. Vi har også tidligere vært med i kåringen. Denne gangen satset vi ekstra på innhold i kiosk, med blant annet smoothies, salater, wraps og sandwicher. Det betalte seg.
VI BLE KÅRET TIL RUNDENS ARRANGØR!

Som følge av dette er vi også med i konkurransen som årets arrangør.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp: 103700
Ubetalt antall: 96