En dag i barneidretten

Vi er godt i gang med et nytt semester med treninger i gymsalen og i Trondalen.

2012-kullet som hadde oppstart i høst har kommet godt i gang, og det kommer stadig nye tilskudd inn i gruppa. Barna var skikkelig klare for å starte opp igjen etter en deilig juleferie. Energien var til å ta og føle på, akkurat slik det skal være. Trenergruppa har vasket utstyr og ryddet opp i utstyrsrommet.

Snøen har vært på besøk noen dager i januar og vi har benyttet noen av treningene til akedager. Gjennom lek lærer barna bl.a. å samarbeide, dele, vente på tur og være omtenksomme. Vi prøver derfor å ha god variasjon på treningene med lek både ute og innendørs i gymsalen på vinteren. Vi er heldige som har allsidige og sporty trenere som gir barna innholdsrike treninger hver eneste uke. Det gir en sann glede og varme i oss som jobber i og rundt lagene at barna kjenner oss igjen, og at de ønsker at vi skal være rundt dem. Forleden dag møtte jeg en gutt fra 2012-kullet som ropte på meg inne på butikken. Han lurte på om jeg snart kunne komme og besøke dem på treningen igjen, slik jeg gjorde i høst. Det skal jeg selvklart, Heldige er vi. Rett og slett!!