En dag i barneidretten

Vi er godt i gang med et nytt semester med treninger i gymsalen og i Trondalen.

2012-kullet som hadde oppstart i høst har kommet godt i gang, og det kommer stadig nye tilskudd inn i gruppa. Barna var skikkelig klare for å starte opp igjen etter en deilig juleferie. Energien var til å ta og føle på, akkurat slik det skal være. Trenergruppa har vasket utstyr og ryddet opp i utstyrsrommet.

Snøen har vært på besøk noen dager i januar og vi har benyttet noen av treningene til akedager. Gjennom lek lærer barna bl.a. å samarbeide, dele, vente på tur og være omtenksomme. Vi prøver derfor å ha god variasjon på treningene med lek både ute og innendørs i gymsalen på vinteren. Vi er heldige som har allsidige og sporty trenere som gir barna innholdsrike treninger hver eneste uke. Det gir en sann glede og varme i oss som jobber i og rundt lagene at barna kjenner oss igjen, og at de ønsker at vi skal være rundt dem. Forleden dag møtte jeg en gutt fra 2012-kullet som ropte på meg inne på butikken. Han lurte på om jeg snart kunne komme og besøke dem på treningen igjen, slik jeg gjorde i høst. Det skal jeg selvklart, Heldige er vi. Rett og slett!!

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp: 103700
Ubetalt antall: 96