Håndball Jenter 05 så VM håndball på klubbhuset

Den 24.01 var JH05 samlet i Trondalen for å heie fram Norge mot Sverige i Håndball EM.

Norge måtte vinne med 5 mål og det var noen spente jenter som fulgte med. De hadde troen helt inn til det siste. Vi bestilt pizza og fokuserte på det sosiale og samholdet i laget vårt. I pausen var det pausemusikk med dans. Vi tror det er viktig å gjøre ting sammen også utenfor banen, da dette skaper samhold blant jentene og dette er viktig i håndball. Det er veldig bra at vi har anledning til å benytte oss av klubbhuset Trondalen for en sosial sammenkomst. Vi hadde en super hyggelig kveld sammen med jentene, til tross for at det ikke holdt helt inn for håndballherrene. Dette kommer vi garantert til å gjøre flere ganger.

Skrevet av Lin Bjerkansmo
Lagleder J05