Kvartfinale i Regionscupen J12: Gresvik - Oppsal

Laget ønsket å lage ekstra god stemning rundt denne kvartfinalen, for å heie fram jentene i J-05. For å trekke ekstra mange tilskuere annonserte vi med halv pris på inngangen, og opprettet et arrangement på Facebook med informasjon.

Som speaker til denne viktige kampen hadde vi fått på plass Larvik Arena sin egen speaker, Kjell Roger Skauen, som loset oss fint gjennom kampen - og han hjalp til å sette god stemning og liv på tribunen ved å oppfordre til heiarop underveis. Tusen takk til Kjell Roger!

Vi har en tidligere, med hell, fått låne Slevik innebandy sitt "åpningsshow" - med discolys og røkmaskin. Dette setter en veldig god stemning i en mørk sal full av forventningsfulle tilskuere! Takk for lånet igjen!

Vi kan anslå at ca 100 tilskuere fylte tribunen denne kvelden, og stemningen var høy! Det var ekstra hyggelig at så mange spillere fra andre årskull hadde funnet veien i dag for å heie fram 05- jentene.

Kampen åpnet jevnt, og vi ble vitne til en nervepirrende førsteomgang, hvor lagene fulgte hverandre målmessig. Stillingen var ved pause 5-4. Etter pausen setter imidlertid Gresvik inn støtet, og sørger for å rykke fra ganske raskt, slik at sluttresultatet ble 15-8. Gresvik vinner fortjent, etter suveren innsats fra alle spillere. De sørger for å spille en kamp med mye god håndball, og for publikum var dette en veldig spennende og underholdende kamp.

Vi er svært godt fornøyde med arrangementet, kampen og resultatet og vi kan nå se fram mot en ny og viktig kamp i regionserien.