GRESVIK IF INVESTERER I HUMANKAPITAL - VELKOMMEN TIL 4 TREFF PÅ KROA VÅREN 2018!

Alle i og utenfor klubben er velkommen! På både KickOff Fotball 2018 fredag 06. april og fredag 01. juni er innholdet og temaene så verdifulle for vår felles kompetanse og klubbutvikling at nyetablerte Pizzabakeren på Gressvik torg og Kjell på Kroa i samarbeid med GIF spanderer Pizza og forfriskning. Dette gjelder alle interne trenere og ledere i GIF Fotball. Vedlagt ligger innbydelsen med nødvendig informasjon for påmelding til Anne Lundblad.

Fredag 09 mars kommer Atle Jensen og leder oss gjennom gode historier fra 3 generasjoner GIF medlemmer fra ulike miljøer i klubben. GIF Håndball, GIF sykkel, GIF Joggen og GIF fotball m/ damegruppa er alle invitert til å by på seg selv og vil fortelle historier fra klubbkulturen vår. Oppvarmingsbandet for Dr. Hook på Gressvik Summerparty 2017 Steffen Hissingby med venner spiller live fra ca. kl. 22:00. De av oss fra GIF som finner glede og trivsel i å forlenge denne hyggelige fredagskvelden sammen med Steffen m/venner betaler kun kr. 100,- (ordinært for inngang kr. 150,-). Dørvaktene ordner med betaling der og da.

Fredag 06 april er det internt KickOff Fotball 2018 for våre trenere og ledere. Oppstart kl. 18:00 og Køllis leder oss frem til kl. 19:00 i dialog med FFK?s Jon Hermansen. Jon deler sin kompetanse og erfaringer om by samarbeidet, hvor verdifull jobb GIF gjør for byens flaggskip FFK og mye mer. Ca. kl. 19:00 og utover får vi besøk fra kulturbygger og trener for FFKs A-lag Per Mathias Høgmo. GIF Fotball, Kjell på Kroa og nyåpnet Pizzabakeren på Gressvik torg samarbeider om å spandere Pizza og forfriskning 18:00 ? 19:00 for våre interne trenere og ledere, som vi oppfordrer til å melde seg på så snart som mulig til Anne Lundblad. Se vedlegg for mer info om påmelding.

Fredag 04. mai lar vi oss underholde av gode, gamle Snæbbus historier med vår egen Henning Olsen som konferansier. Vi håper og tror det blir en nytelse å få alle Snæbbusene fra Gres(s)vik servert på ett brett! Per senior er gullklokkemann fra FFK og toppscorer i toppdivisjonen flere ganger, og sønnene Atle og René har spilt fotball for både GIF og FFK. Dette blir en nytelse for alle som liker gode medmennesker - som alle er knallgode, både og utenfor banen.

Fredag 01. juni kommer Norges kanskje beste klubb på spillerutvikling og det er duket for både sosial hygge og faglige dialoger med klubber og profiler som har lykkes i god spillerutvikling. Hva er viktig å ta hensyn til og hvordan bli en god klubb på spillerutvikling er tema. Vår egen Joar Dahle innleder sammen med Køllis, før vi deler personlige erfaringer og kompetanse med Skeids A-lag sin assistent trener Morten Berre, tidligere daglig leder i Skeid Terje Martinsen og tidligere landslags spiller og fotballformann i Skeid Håkon Lier Madsen. Også denne kvelden er det gratis Pizza og forfriskning 18:00 ? 19:00 for våre egne trenere og ledere som finner glede i å melde seg på kompetansetoget i Gresvik IF - som går solid fremover i både riktig retning og tempo for tiden. Se vedlegg for info og påmelding til Anne Lundblad.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 28322
Ubetalt antall: 26