STYRET I BARNEIDRETTSGRUPPA

Vi har gjort noen endringer i styret i BIG. Eivind går ut av ledervervet og Daniel tar over. Her følger en kort presentasjon av det nye styret.

I styret i BIG jobber vi for at barna skal ha en positiv opplevelse på treningene, de skal føle seg trygge og de skal ha det gøy. Vi tilrettelegger treningen etter barnas nivå. De skal føle mestring, ønske å prøve nye ting og ikke være redd for å feile. I barneidretten setter vi barnas behov i fokus, aktiviteten skjer på barnas premisser og de har frihet til å velge hvor mye de vil trene.

Styret i BIG møtes en gang i måneden for å diskutere hvilke muligheter og justeringer som er nødvendig for at vi skal nå våre mål.

Dette er oss i styret:

Daniel Trandum , leder i BIG og styremedlem i Hovedstyret i GIF.
Lagleder for j-2011.
Daniel har tidligere spilt fotball i Gresvik IF, FFK og Skogstrand.
Han er oppvokst på Gressvik og bor i Oksviken.
Jobber som Distriktsansvarlig Samferdsel i Brødrene Dahl AS.
Trine Vehler Dahle , Nestleder i BIG.
Lagleder og hovedtrener for g-2011.
Lagleder og hjelpetrener for g-08.
Trine har tidligere spilt håndball for Torp IF og Østsiden IL
Hun er oppvokst på Torp og bor nå på Rød.
Jobber som butikksjef i Norli.
Silje Lægreid , Barneidrettsansvarlig i GIF, har tidligere vært leder i BIG.Lagleder og trener for g-09.
Silje er tidligere aktiv turner og har jobbet med barneidrett i 10 år i Fredrikstad turn og Gresvik IF.
Hun bor på Oksviken og jobber som lærer.
Eivind Pettersen , Økonomiansvarlig i BIG, tidligere leder i BIG og har hatt verv i Fotballstyret og Hovedstyret i GIF.
Lagleder for g-2010.
Eivind har tidligere spilt fotball og innebandy for bl.a Slevik IBK og Fredrikstad IBK. Han har vært fotball- og innebandytrener, samt innebandydommer på Eliteserienivå.
Han er oppvokst i Bydalen og er nå bosatt på Viker.
Jobber som avdelingsleder på Hovedlageret til Europris.

Lill Mari Ullerud , sekretær i BIG.
Lagleder for j-2010.
Lill Mari har tidligere spilt håndball for Lisleby og Torp.
Hun er oppvokst på Lisleby og jobber som innkjøpskoordinator i Sigum Fagerberg AS

Espen Aabye , styremedlem i BIG.
Oppmann for j-2012.
Espen er oppvokst i Asker og bor nå på Gressvik.
Han jobber som elektriker.
Linda Bang , Styremedlem i BIG.
Lagleder for g-2012.
Linda er oppvokst i Oslo og bor nå i Oksviken.
Hun studerer ved Høgskolen i Østfold.

Kontingent, fotball 2018, 1. halvår
Innbetaling av kontigent er en av klubbens viktigste inntektskilder. Første utsendelse av Kontingent fotball 2018, 1. halvår ble gjort 25. januar 2018
Ubetalt beløp (ca): 28322
Ubetalt antall: 26