Håndballfest i Danmark

HJ 03, HJ 05 og et samarbeidslag mellom Kråkerøy/Gresvik 01 har vært i Frederikshavn i påsken på Rødspettecup i håndball. Lagleder Cathrine Åneby på HJ03 sendte oss denne reportasjen fra bussen hjemover

Vi på Gresvik jenter 03 har vært på Rødspættecup i Danmark hele påsken med to lag. Det har vært en fin håndballopplevelse for alle jentene, trenerteamet, foreldre og søsken. Vi reiste tidlig skjærtorsdag morgen og i skrivende stund 2.påskedag sitter vi på bussen på vei hjem. Mange og lange dager med håndball og masse sosialt fra morgen til kveld. Nye håndballbekjentskaper ble det også. Les Langhus gutter 03.

Resultatmessig kom 1.laget til A-sluttspill etter 3 av 4 mulige seiere i gruppespillet. Fine prestasjoner og lagspill var det også, og litt varierende innimellom. Vi sikret oss dermed å være blant de 28 beste av 72 lag.

I første sluttspillkamp møtte vi et meget godt Skuru 1.lag. Lå under 5-4 til pause med fint spill, men så tok de ut keeper og spilte med 7 mot 6 i hele 2.omg (det er lov i Danmark). Så vi ble dessverre slått ut.

2.laget fikk det tøft i gruppespillet, men hadde mange fine prestasjoner og progresjon på banen. B-sluttspillet startet bra for jentene. De vant 13-9 mot et tysk lag. I neste kamp ble Skøvde 2 litt for sterke for oss. Vi har fått masse erfaring med å spille med klister, møte tøff motstand og spilt masse håndball. Så cupen har vært vellykket.

Hyggelig var det også at 05-laget fra Gresvik også var på cupen, og bodde i samme gang som oss.

Og vår daglige leder i Gresvik, Morten Helminsen og Karoline dukket også opp i Danmark for å heie på Gresvik-lagene.

Mvh Cathrine Åneby HJ03

Les mer om Rødspettecup 2018 her.