Delta på årets vårmarked på Gressvik Torg. A-laget Fotball vil blant annet lansere årets klubbdugnad - salg av Superkluten

Alle lag og enheter i GIF oppfordres til å delta under vårmarked på Gressvik Torg lørdag 21. april! Flere lag har allerede sett fordelene i å samarbeide godt med våre samskapningspartenere i det lokale næringslivet. A-laget i fotball kommer. Og jenter 03 og 07 fotball har allerede meldt sin interesse.

Onsøy Synssenter, Kriho, Kontrast, Christensen Bakeri, Apotek 1, Odin Kro, Pizzabakeren og Gullmedbutikken Erik Fog på Gressvik Torg inviterer GIF til å ha stands og aktiviterer denne lørdagen. De stiller hvert enkelt lag og enhet i GIF fritt til å gjøre de aktiviteter som hvert lag i klubben selv finner hensiktsmessig. Vi i GIF takker og stiller opp med vårt engasjement. Aktiviteter, salg av superkluten, bøttelotteri, loddsalg og sannsynligvis Pop Corn med mer. Velkommen til alle fotball lag, håndball lag, sykkel grupper, Gif Joggen eller damegrupper! Om noen i klubben ønsker å låne POP CORN maskin eller sukkerspinn maskin av damegruppa vår, så ta kontakt.

Gresvik Idrettsforening takker for at vi sammen kan skape gode aktiviteter for lokalsamfunnet.

For eventuelle spørsmål internt i klubben, ta kontakt med Frode Holstad Hansen eller Morten Helminsen.