JENTECUP 2018. DETTE KUNNE IKKE HA VÆRT BEDRE.

Det kommer i mot oss, fra alle kanter - når gresvikif.no rusler rundt på feltet under Jentecup 2018 i Trondalen: "Det kunne ikke ha vært bedre!". Fra de aktive jentene selv, fra publikum, foreldre, besteforeldre, trenere og ledere. Også de fire fremragende jentene i arrangement komitéen uttrykker glede og tilfredshet med arrangementet.

Tusen takk til alle som har hjulpet til, hilser strålende fornøyde jenter i arrangement komitéen. FV Henriette, Anne, Therese og Anne Cecilie.

Vi gleder oss til kamp!
Vi starter med det aller viktigste – de aktive utøverne:
Dette er gøy, kjempegøy å spille fotball, sier Olivia Lykke Bredenhovd Nilsen og Luna Andrine Stang i kor. Og Mascoten legger til: Det er så varmt her inne!

Vi gleder oss til kamp! FV: Nikoline, Olivia, Hermine, Karoline, Hanna, Mascot Oscar, Joacim

Fair Play
Kampene er i gang og Jentene er forbilder på Fair Play:

Kampene er i gang. "Jeg er kul, og har scora 5 mål". Hanna Lundblad

Jentene er forbilder på "Fair Play". Takk for kampen . Respekt for motstanderne.

I gang
Mens gresvikif.no tusler rundt på den solfylte dagen møter vi leder for Jentefotballen i GIF - Tor Arne Borg. Er nysgjerrig på hans opplevelse av dagen. Vi får tommel opp, og han sier:

- Dette er helt fantastisk! Når jeg ser dette blir jeg helt rørt, uttrykker Tor Arne, med et stort smil om munnen. Litt senere er Tor Arne lagleder og trener.

Jeg ser dere har det gøy der ute, bra jobba! Tor Arne og Hans Martin roser J 07 etter kamp .

Ferdigheter på og utenfor banen
En av de fire i arrangement komitéen er Anne Cecilie Mikkelsen. Innimellom kampene møter vi henne. Hun har et åpenbart fotballtalent "på banen" - det forstår vi når vi ser henne slå presise pasninger i en pause. Dessverre tok vi ikke bilder av de tekniske ferdighetene til Anne Cecilie, og må nøye oss med et bilde fra "utenfor banen".

Anne Cecile Mikkelsen "in action" - utenfor banen.

Hvordan oppleves dette, Anne Cecilie?

-Vi er kjempefornøyd. Det har vært utrolig mange hender i sving fra hjelpsomme foreldre. Tilbakemeldingene er enstemmig positive, så vi tror at folk har kosa seg!

Underveis kommer også FFK spillere på besøk. De ser kamper og møter jentene. En stor opplevelse for alle. Er Anne tilfreds med arrangementet?

FFK spillere på besøk

Alt klaffa! FV Alexander Karstensen, Anne Lundblad, Tomas Lopez, Leonard Getz (FFK) .

-Dette er SÅ gøy! Alt har klaffa, det kunne ikke ha blitt bedre! smiler Anne Lundblad.

Emma og Therese Borg er begge strålende fornøyd med Jentecup 2018

Det klaffer i kiosken også
Alt klaffer under Jentecup 2018. I kiosken også. Og i kiosken finner gresvikif.no nok en av de fire eminente i arrangement komitéen, Therese Borg. Er også hun fornøyd?

-Vi er kjempefornøyd. Utrolig moro å gjøre dette for jentene våre. Vi har en kjempe flott foreldre gruppe som har gjort en fantastisk innsats, sier Therese.

Tilfredse foreldre og publikum
Mot slutten er vi nysgjerrig på hvordan foreldre og publikum opplever både Jentecup 2018 og GIF generelt. Henriette, også i arrangement komiteen, lytter til strålende fornøyde publikummere og foreldre. Kjell Harald Thomassen er av dem vi møter. Han er også er pappa til Hedda på J07. Kjell Harald forteller:

Dette kunne ikke ha vært bedre! Vi er nyinnflyttet til Gressvik, og opplever at vårt førstemøte med miljøet og hele mottagelsen i klubben har vært utrolig bra.

Henriette lytter til publikum og foreldrenes tilbakemeldinger - og er strålende fornøyd med hva hun hører

Henriette selv får ikke fullrost foreldrene som har bidratt;

-Det er så mange positive foreldre som har vært med og hjulpet til! Men aller viktigst synes Henriette er hvordan jentene som selv spiller opplever dette.

Jentene selv er aller viktigst
-Det er utrolig morsomt å få frem jentene, sier Henriette.

Alle fire i arrangement komitéen er samstemt i at det aller viktigste er at jentene som er i klubben og spiller fotball trives og opplever glede i GIF. Og jentene som selv er aktive spillere er krystallklare. Dette kunne ikke ha vært bedre!!!

Jenter 07 koser seg på Jentecup 2018 med kjærlighet på pinne. Dette kunne ikke ha vært bedre!
Bak FV: Alexandra, Olivia, Emma, Hanna, Luna. Foran: Julie, Hedda

Tekst og foto: Frode Holstad Hansen