Sølv og pokal for G14 i Sandarcup 2015

Stor sportslig opptur for G14 i årets Sandarcup. Sandarcup er en av Norges største fotballturneringer med over 650 lag. Gresvik IF deltok med tre lag og 2001-gjengen endte opp med pokal.

Kråkerøy Cup

Oppmøte 09.45 på Kråkerøy o 10:45 Kamp mot Kråkerøy på gresset o 14:50 Kamp mot Kolbotn på hovedmatta

Fredagtreningen utgår

På grunn av at mange sliter med skader og at vi har mange kamper denne uken har vi valgt å avlyste fredags treningen. Vi har kamp imorgen (torsdag) samt Kråkerøy cup på lørdag og søndag.

"Slatters"

Våre gutter er inne i en periode der knærne enkelte ganger gjør vondt. For enkelte kan det være det som kalles «Slatters». Vedlagt er en beskrivelse av dette og mulig forebygging, lindring og behandling.

Arvika 2014

Opptur for 2001-laget med femteplass i Arvika

Trening uke 3

Ny uke og nå med vinter! Vi har heldigvis noen innendørsalternativer når det er skiføre ute.

Trening i 2014

Hei og godt nyttår! Etter en god juleferie starter vi opp for fullt denne uka:

Trening, juleferie og dugnad!

Ny tid for fredagstreningen

Fredagstreningen blir nå flyttet en halv time og starter klokken 17:15 og varer frem til 18:45.

Treningskamp 30.november

Vi har avtalt ny treningskamp lørdag 30. november kl. 11.00 mot Skogstrand. Oppmøte 10.00 på Skogstrand-banen og alle møter.

Klubb-TV