J99 ble tredje beste laget i A-sluttspillet i Region Øst

15-åringene til Gresvik har imponert i serien og kapret bronsen i både A-serien for J15år og B1-serien for J16år.

Lykke til i Trondheim Nora!

Nora Arvesen skal spille Scandic cup 27.februar til 1.mars. Dette er en turnering i Trondheim for landets beste 15 åringer.

Medvind for Gresvik J99

J99 har vist god utvikling i A-sluttspillet med ett tap og deretter tre seire. Individuelt går det også bra. Nora Arvesen er med på regionale landslagssamlinger og fem jenter deltar i spiller-utviklingen til NHF Region Øst.

99-jentene var best mot Rolvsøy

GIF-jentene viste med resultatet 32-19 tydelig hvem som var best i kampen mot Rolvsøy 31.oktober.

Treningsleir på Hvaler

Fornøyde jenter etter fire dagers treningsleir i Hvalerhallen 14-17.august.

GIF-jenter stilte opp for Kenyansk håndballag

To GIF-lag deltok i turnering der det ikke ble delt ut pokal til vinnerlaget. Målet var å samle inn penger til Mount Kenya Handball Club.

GIF under innmarsjen til Fredrikstad cup

Med blå-hvite vimpler og stor maskot markerte 02- og 99-jentene seg sammen i innmarsjen til Fredrikstad cup. Deltakelse i denne kjempe store turneringen i byen vår gir morsomme opplevelser for spillerne både på og utenfor banen.

Gull til J99 i sesongavslutningen

Det ble gull til 99-jentene i sluttspillet i nivå 2 for J13. I tillegg kom 99-jentene på fjerde plass i A-sluttspillet der de beste lagene i regionen har møttes til seriespill siden nyttår.

Lære- og treningsvillig gjeng som har vunnet 14 av 14 kamper