Husk festdagen – Sprinklet Opp – søndag 11. september !

Del:

La oss gressvikinger lage folkefest den 11. september

Publikum og deltagere fra fylte 4 år til 87 år nøt Gif-joggens suksess «Sprinklet opp» i fjor.

Søndag 11. september er det klart for folkefesten i naturskjønne omgivelser på nytt, denne gang med et håp om enda flere deltagere og publikum.

 

Sprinklet opp 2021: Birger Olsen på 91 fullførte med stil og fire år gamle Filip Uglebakken fullførte med smil.

Åpen Røde Kors hytte

Gif-joggen tilrettelegger den 1500 meter lange nye lysløypa fra Trondalen til Sprinklet, og Røde Kors er på den samarbeidsvillige tilbudssiden med sin varme og åpen kiosk på Sprinklet. Da er det bare for oss gressvikinger å glede seg til å applaudere samstemt med speaker Dag Solheims stemmeklang som vil sildre utover de naturskjønne omgivelsene, når tilfredse deltagere etter deltagere ankommer målstreken.

Noen gikk, noen jogget eller løp og noen ble kjørt. Her blir speaker Dag Solheim kjørt hjem av Gif-joggens primus motor Freddy Norenberg.

Medalje til alle

At noen ønsker å utfordre rekorder er selvfølgelig en del av festen, men først og fremst vil vi ha så mange som mulig med på ferden fra Trondalen og opp til toppen. At alle som deltar får en flott medalje setter også en ekstra spiss på arrangementet.

Vi har god tro på dette konseptet. Samarbeidet med Røde Kors og åpen trimhytte bidrar til topp stemning. I år håper vi at enda flere engasjerte GIFere, i alle aldre og fra ulike grener, dukker opp til arrangementet, sier Gif-joggens leder Roar Olsen.

 

Gif-joggens Bengt Gulland registrerer imponerende 5 minutter og 40 sekunder på Martin Gundersen

 

Meld deg på – la oss skape et enda mer aktivt lokalsamfunn!

«Sprinklet opp» er noe som passer for absolutt alle uansett om man ønsker å gå eller løpe. Samtidig er løypa så flott og stigningen ikke tøffere enn at alle kan klare å fullføre i sitt eget tempo. Husk – litt trim er mye, mye bedre enn ingenting!

I år håper Gresvik Idrettsforening og Røde Kors at vi alle kan samle oss til en folkefest i marka. Selvsagt alle ivrige joggere, men også fugletittere, fotballspillere, håndballspillere, stisyklister, tillitsvalgte og trenere i GIF. Helst med sine familier, venner, øvrige sambygdinger og tilreisende.

 

 

PÅMELDING, DELTAGER.NO;

https://www.deltager.no/event/383235#init

KONTAKTINFO:

Thor Gjerløw

95148899

tgjerlow@online.no

FØLG EV GIF JOGGEN PÅ FACEBOOK:

GIF-JOGGEN.

 

 

 


Del: