MULIGE INNTEKTSKILDER FOR LAGA I GRESVIK IF

Kjøp bil hos Sulland i Moss og få 5000 kroner til laget ditt

Tekst: Øivind Karlsen / Foto: Terje Jensen

De forskjellige lagene i Gresvik IF er ofte på jakt etter dugnadsjobber for å spe på økonomien. Nå har Sulland Moss gått inn på en ordning, som kan gi penger i kassa.

Styremedlem i Gresvik Ifs fotballavdeling, Morten Hanssen, jobber som bilselger hos Sulland, og har fått til en ordning, som kan være bra for GIF.

Bare for GIF

Hvis en person som er tilknyttet idrettsforeningen kjøper en ny Ford eller en bruktbil av meg hos Sulland Moss vil 5000 kroner overføres klubben og laget vedkommende representerer.  Dette er en ordning vil prøver oss med i Gresvik IF i alle avdelinger. Viser det seg at dette er en positiv sak med salg hos Sulland og penger i kassa hos Gresvik, vil vi kanskje utvide ordningen til å gjelde andre klubber. Foreløpig er det bare Gresvik IF som er med, forteller Morten Hanssen.

Beløpet for bil som kjøpes vil merkes med lag, for eksempel «Fotball 07». Deretter vil daglig leder i foreningen føre disse midlene inn på lagets konto.

Håper på respons

Det blir spennende å se responsen. Er det noen i GIF som vurderer å kjøpe seg en bil, kan det altså lønne seg å kontakte meg. Ordningen gjelder også for familiemedlemmer/naboer som har tilknytning til Gresvik IF og for firmakunder. Alle som kjøper bil får lik rabatt og 5000 kroner i spons-tillegg fra oss. Jeg kan også være med på møter i de forskjellige avdelingene og forklare rundt dette. Ring gjerne meg på telefon 99719460 eller send meg en mail på morten.hanssen@sulland.no, sier Morten Hanssen.

Mange modeller

Ford har i dag biler med forskjellige drivlinjer. Testvinner Mustang Mach-e er en elektrisk familiebil med rekkevidde opp mot 610 km. Ford Kuga plug in hybrid kan  kjøres på ren elektrisk opp mot 60 km. Ford har hybrid-, bensin- og dieselbiler for de som ønsker dette.

Ford har også Europas mest solgte varebil. Ford Ranger var den mest solgte pickup i Norge i 2020.

Foto: Terje Jensen. Ta kontakt med Morten Hansen på mob. 99719460 eller mail: morten.hanssen@sulland.no for kjøp av bil og daglig leder i Gresvik IF overfører kr. 5.000,- til laget ditt. Trykk ev på bildet for å se utvalget av bruktbiler hos Sulland Moss.

Foto: Terje Jensen. Sulland har stort utvalg av biler. Her er Morten i Trondalen med testvinneren Mustang Match- e, en elektrisk familiebil. Trykk ev. på bildet for se utvalget av nybil utvalget hos Sulland Moss.

Det arbeides for tiden med å kartlegge og presentere de medlemsfordelene Gresvik Idrettsforening tilbyr, utover å tilrettelegge rammebetingelser på baner, anlegg og klubbhus.

• Hjelp til administrative rutiner ?
  • Opplæring tekniske verktøy ?
  • Spesialtilbud for GIF medlemmer?
  • Rabattordninger for GIF medlemmer?
  • Inntektsmuligheter – potensielle dugnader
  • Hjelp i markedsarbeid/sonsorvirksomhet ?
  • Faglig kompetanse ?
  • Annen hjelp og støtte ?

Har du forslag til innhold på denne listen, fordeler for Gresvik IFs medlemmer – eller er du eller din bedrift en som vil på denne listen av spesielle medlemsfordeler, ta kontakt med: frode@gresvikif.no

Hva bør på agendaen som mål for en fremtidsrettet Gresvik Idrettsforening på snart 100 år?

Og om du er virkelig god på å være i forkant av vurderinger av Gresvik IF:

Hva vil være kjennetegn og synlige bevis på at målene er nådd, i et langsiktig perspektiv?

Involvering

Medvirkning

Medansvar

Demokrati