Nyhetsarkiv
13.12.2018 ADM-6 Julelunsj for seniorene på klubbhuset
I dag har seniorene i GIF fått servert sin årlige julelunsj på klubbhuset.
Morten Helminsen
10.12.2018 Juletilbud fra Mobile Fredrikstad
Vår samarbeidspartner Mobile Fredrikstad som er merkeforhandler for Honda og Citroen i Fredrikstad og som har støttet oss i flere år, har sendt oss en hyggelig julehilsen og noen gode tilbud som vi videresender til våre medlemmer.
Kjetil Føreid
06.12.2018 Handleuke hos Torshov Sport - uke 50
I uke 50 - fra 10. til 16. desember - er det handledager hos vår utstyrsleverandør Torshov Sport. Da kan dere gjøre en god julehandel på sko, tekstiler, hockeyutstyr og baller.
Kjetil Føreid
06.12.2018 Gresvik IF fortsetter samarbeidet med FFK
Etter en grundig prosess internt i egen klubb, og en konstruktiv dialog med FFK har klubbene nå blitt enige om et videre samarbeid.
Kjetil Føreid
23.11.2018 Nyhetsbrev fra Gresvik IF Stisyklister
Vi har hatt noen dugnader denne høsten der mye tid har gått med til å utbedre pumptrack området. Etter iherdig innsats så er det nå både kunstgress, lamper og lys i pumptracken!! Vi håper på at mange små som store vil benytte området på de mørke kveldene utover høsten og vinteren.
Kjetil Føreid
09.11.2018 Tre Gresvik IF spillere går til FFK.
Vi i Gresvik IF er stolte av å kunne melde om at FFK denne høsten har hentet Jemmy Risøy, Kim Erichsen og Samuel Martinsen fra vårt 03 lag inn i sine rekker.
Kjetil Føreid
07.11.2018 Rapport fra jentefotballen
Etter en litt turbulent tid har jentefotballen igjen fått større fokus i Gresvik IF, der man er i gang med å utarbeide en egen handlingsplan som skal gjelde for jentene.
Kjetil Føreid
06.11.2018 Fotballgutter 06 ble årets kampverter
For fotballen i Gresvik IF er det viktig at rollen som "kampvert" blir gjennomført skikkelig på hjemmekampene i Trondalen. Vi ønsker at alle bortelagene som besøker oss skal tas godt i mot, slik at de føler seg velkommen.
Kjetil Føreid
06.11.2018 "Bry-deg!", Fair Play og sosial kompetanse på agendaen i Gresvik IF
"Vi ønsker at Gresvik IF skal være klubben der alle skal trives, og takk for at dere har gitt oss muligheten til å oppleve disse to Bry-deg - seminarene, som begge var knallbra" sier Hanne Veerbek. "Terningkast 6 på begge seminarene", sier Joar Dahle.
Kjetil Føreid
30.10.2018 Evaluering i fotballavdelingen
Høsten er her og det er tid for evaluering av sesongen som går mot slutten. Tirsdag 30 oktober var mer enn 20 trenere og ledere samlet i Trondalen der status for sesongens aktiviteter skulle gjøres, og forberedelsene for neste sesong skal begynne.
Kjetil Føreid
23.10.2018 Avklaring fra Gresvik IFs fotballavdeling - ved Arnie
De siste dagene har det oppstått en del utspill i media med tanke på Gresvik IFs videre engasjement i Bysamarbeidet og samarbeid med FFK. Jeg vil på vegne av fotballstyret komme med noen avklaringer som dere som medlemmer kan forholde dere til.
Kjetil Føreid
22.10.2018 Fullsatt kro - men bare 17 % ekte fastboende!
Odins kro var fullsatt da Pål Nielsen og Øivind Karlsen tok oss med på en humoristisk reise gjennom sine barndoms «daler» på Mørkeløkka, Gressvik og Engelsviken. Gutta hadde også vært på utenlandstur sammen, og vi fikk mange verdifulle inputs på hva man ikke skal gjøre når man er på tur til London.
Kjetil Føreid
17.10.2018 Påvirkning, motivasjon og mobbing
Vi ønsker dere velkommen til BRY-DEG-SEMINAR i Trondalen, onsdag 24. oktober kl. 18:00. Dette er et mini-seminar i regi av Gresvik IF, hvor lærer Jan Christian Häckert er invitert som foredragsholder.
Kjetil Føreid
16.10.2018 Gåfotball - kommet for å bli
Kommentarene satt løst, krampene kom tett, men innsatsen var det ikke noe å si på. Mannfolk i godt voksen alder var samlet i Trondalen for å teste ut gåfotball i regi av Skeid, som er en pådriver for akkurat denne fotballformen. En type fotball som passer godt når man ønsker å spille selv etter at man ikke lenger kommer med på old boys-laget i klubben sin.
Kjetil Føreid
13.10.2018 Trekningen er foretatt - vinnerne er klare
Resultatet av årets hovedlotteri finner du her. Tusen takk til alle loddkjøpere.
Kjetil Føreid
09.10.2018 Trolig mest jug på årets siste GIF - treff
"Moro for en bygutt som er bosatt i det ytterste havgap, Engelsviken, å få komme til selve navlen i Onsøy - Gressvik! Jeg har med meg Gresviks egen Øivind Karlsen og de tilstedeværende på Kroa vil muligens bli testet om de er virkelige Gressvikinger eller bare innfløttrær", sier Pål Nielsen.
Kjetil Føreid
07.10.2018 Toppers trivsel og glede på Kroa - igjen!
Før Pål Nielsen med følge kommer på årets siste GIF-treff på Odins kro fredag 19. oktober kl. 18:00, ble det en gledelig blanding av GIF, FFK og Sarpsborg 08 trivsel på Kroa fredag kveld. En ypperlig Dag Solheim ledet oss gjennom både gode historier, tårevåte latterkuler og moderne klubbutvikling.
Kjetil Føreid
06.10.2018 Skifte av kunstgresset er i gang
Den som har vært i Trondalen den siste uken har sett at arbeidet med å skifte ut det gamle kunstgresset nå er i gang. Arbeidet skal etter planen være ferdig til uke 45.
Kjetil Føreid
26.09.2018 "Husker du" og en flom av fotballkompetanse på Kroa fredag 05. oktober
Vidar Kristoffersen, Terje Jensen, Espen Engebretsen, Atle Kristoffersen, Tom Espen Fingarsen, Henning Johannessen, Per Egil Ahlsen og Reidar Lund er blant de FFK-84 cuphelter som kommer til Kroa fredag 05. oktober og deler trivsel og glede. Dag Solheim er kveldens konferansier og Gresvik IF spanderer Pizza og forfriskning til alle GIF medlemmer som dukker opp.
Kjetil Føreid
13.09.2018 Direkte fra siste time på ungdomsskolen til Trondalen.
Gresvik IF og Joar Dahle utvider nå tilbudet om tilstedeværelse på SFO ved distriktets barneskoler til også å ønske elever på Gressvik Ungdomsskole velkommen direkte til Trondalen etter skoletid. Tilbudet er selvsagt åpent for både gutter og jenter.
Kjetil Føreid
12.09.2018 Endrede treningstider for barneidretten
Oppussingsarbeider på Gressvik Ungdomsskole medfører endrede treningstider. BIG-styret beklager det, men lite å gjøre noe med. Her er nye treningstider fra og med uke 41. Hvis spørsmål - ring kontaktperson som står nederst.
Kjetil Føreid
10.09.2018 Barneidrettens dag - en dag med barna i fokus.
Barneidrettens dag markerer starten på en ny sesong. I år ble den arrangert lørdag 1.september. Gjennom en avstemning som Fredrikstad Energi Marked gjennomførte, stakk vi av med en premie på 15.000 kroner. Disse pengene ble brukt til å kjøpe inn premier.
Kjetil Føreid
09.09.2018 BRY-deg seminar Alkohol og rusmidler - Lasse Steve - 12. september i Trondalen
Et godt foreldrenettverk og kunnskap er sannsynligvis de beste virkemidlene for å forebygge utfordringer knyttet til alkohol og andre rusmidler, blant våre barn og unge. Den 12.september kl 1800 blir Trondalen en arena der foreldre og pårørende kan få et slikt møtepunkt.
Kjetil Føreid
08.09.2018 Morgan Andersen og Gresvik folk i møte med GIF-verdien RESPEKT på kroa
De altfor få fremmøtte på høstens første GIF treff på kroa møtte Morgan Andersen med stor respekt, og takket Morgan selv for to glimrende timer sammen. De fremmøtte fikk et både lærerikt og hjertelig møte med både spilleren, treneren, lederen og mennesket Morgan
Kjetil Føreid
06.09.2018 Møt opp til engasjement og glede på høstens første GIF-treff på kroa.
Pizzabakeren og Kjell på Kroa har tilrettelagt for tre nye engasjerende og gledesfylte GIF-TREFF på Kroa i høst. Fredag 07. september kommer selve mennesket, idrettsutøveren, treneren og lederen Morgan Andersen! Nå håper GIF at publikum, samskapningspartnere, fotballfamilien, håndballfolk, BIG-foreldre og stisyklister i GIF kan treffes på tvers av sine ulike grener og roller.
Kjetil Føreid
01.09.2018 Årets GIF lotteri er i gang
I disse dager går små og store rundt i distriktet med loddboken for årets lotteri. Vi håper loddselgerne blir tatt godt i mot og at dere har noen kroner liggende. Det er 10 kr loddet og trekningen er 10. oktober.
Kjetil Føreid
29.08.2018 Forebyggende aktivitet i GIF: VÆR I FORKANT - BRY DEG!
Synes du det er klokt å være i forkant og ha kjennskap til hva du bør være oppmerksom på av mulige tegn og signaler før eventuelle utfordringer knyttet til alkohol, rus eller mobbing oppstår? I så fall tror Gresvik IF du vil ha stor nytte av å delta på disse to miniseminarene.
Kjetil Føreid
17.08.2018 Barneidrettens dag arrangeres lørdag 1. september i Trondalen.
Hva skjer i Trondalen den 1. september fra 12:00 til 13:30? Da kan både små og store se hva barneidretten i Gresvik IF driver med. Vi setter opp flere poster med ulike fotball- og håndballøvelser. Vi får støtte fra Fredrikstad Energi Marked til dette arrangementet.
Kjetil Føreid
15.08.2018 Treningstider for Barneidretten Høst 2018/ Vår 2019.
All trening starter i uke 36 på Gressvik Ungdomsskole. Vi har tilbud til barn som er født i 2013 og oppover.
Kjetil Føreid
11.07.2018 Gresvik IF ønsker alle en riktig god sommer
Sommeren er godt i gang og de fleste har vel nå startet ferien. GIF ønsker dere alle en strålende sommer, både de badeglade og de som kanskje trekker litt inn i skyggen. Her er litt info om Gressvikingen og andelskjøp i kunstgressbanene.
Kjetil Føreid
05.07.2018 Personopplysninger og informasjonssikkerhet i Gresvik IF
Det har kommet ny personvernlov (General Data Protection Regulation - GDPR) i EU og EØS. Denne forventes å tre i kraft i Norge i løpet av sommeren og omfatter også norsk idrett. Derfor har vi nå oppdatert vår personvernerklæring. Dette regelverket er strengere enn den nåværende personopplysningsloven. Denne nye felles GDPR skal gi oss bedre kontroll over de personopplysninger vi gir til andre.
Kjetil Føreid
27.06.2018 Spleiselag til nye kunstgressbaner
Gresvik IF skal i høst skifte ut gresset på dagens kunstgressbane og i 2019 skal det bygges en ny kunstgressbane der hovedmatta ligger i dag. Kostnadene for dette skal deles mellom Fredrikstad kommune, Norsk Tipping og Gresvik IF. Gresvik idrettsforening inviterer herved enkeltpersoner, organisasjoner og virksomheter i lokalsamfunnet til et spleiselag for vår andel.
Kjetil Føreid
27.06.2018 Gressvikingen 2018 er snart i postkassene
Etter mye arbeid er nå Gressvikingen 2018 klar til publisering. Trykking og pakking foregår i uke 26 og ligger i postkassene på Gressvik og hos våre «hovedsamskapningspartnere» i løpet av denne og neste uke.
Kjetil Føreid
21.06.2018 Nyasfaltert pumptrack i Trondalen
Fjorårets julegave til sykkelgruppa var fra Sparebank Stiftelsen. Vi ble tildelt 365.500,- til å bygge ny Pumptrack i asfalt og Dirtline. Nå står banen ferdig.
Kjetil Føreid
10.06.2018 Ø-bollen cup for Gresvik Gutter 07
Gresvik Gutter 07 deltok på Ø-bollen cup fredag 8. juni til søndag 10. juni. Cupen ble arrangert av Øckerø IF som ligger på en øy rett utenfor Gøteborg. Øckerø er en fantastisk øy med et fantastisk idrettsanlegg.
Kjetil Føreid
02.06.2018 Fire tiltak fylt av Glede og Trivsel - GIF Treff på Kroa våren 2018 - alle med terningkast 6
Topp engasjerte barneidrettsledere og trenere, ivrige og entusiastiske trenere i ungdomsavdelingen, grepne eldres og old boys og inspirerte stamgjester fra Kroa frydet seg i varmen på vårens siste GIF Treff på kroa. Takk for denne fantastiske våren, til alle foredragsholdere, GIF venner, Odin Kro venner, vertskap og samskapningspartnere Pizzabakeren og Kjell på Kroa. Dere har sammen tilført GIF miljøet økt Glede og Trivsel.
Kjetil Føreid
30.05.2018 Vinteren er over og sommer'n kom brått
Det har vært stille på stisyklistene i vinter. Det betyr ikke at vi ikke har vært på hjul, men på grunn av en noe kald og litt mer snørik vinter i år har det blitt litt mindre sykling, og litt færre på tur på barfrost og snø. Men nå er sommer og sol her, og da er det ingen unnskyldning for ikke å komme seg ut.
Kjetil Føreid
18.05.2018 Sommeravslutning fredag 1. juni for trenere, ledere med venner og ledsager. GIF spanderer pizza og forfriskning.
Uformelle karer fra Skeid og Vålerenga gleder seg til å møte Gressvikfolket på Odins kro fredag 1. juni kl 1845. Ta gjerne med en venn eller ledsager, men husk å meld deg på til Anne på tlf 971 15 712. Det er gratis pizza og forfriskning på vårens siste "GIF TREFF PÅ KROA" for alle som har meldt seg på.
Kjetil Føreid
04.05.2018 BÆLMORSOMT PÅ KROA - klar 6 er på terningen - igjen!!
Glade Gres(s)vik folk storkosa seg under "GIF-treff på Kroa" - igjen. Denne gang med Per, Atle og René Kristoffersen - alle tre Snæbbus på ett brett. Fredag kveld gav de alle mye av seg selv til konferansier Henning Olsen og de ca. 50 fremmøtte på kroa
Kjetil Føreid
02.05.2018 Gresvik IF har valgt sin utstyrsleverandør fra 1.1.2019
Etter en lang og omstendelig prossess har GIF valgt New Wave og Craft som sin leverandør fra neste år.
Morten Helminsen
26.04.2018 007 cupen ble en suksess for små og store
For tredje år på rad har Gresviks gutter 07 arrangert sin egen cup - 007-cupen i Trondalen. Cupen har vokst seg større for hvert år - og denne gang deltok hele 40 lag.
Kjetil Føreid
25.04.2018 Årets stifestival samlet omlag 140 syklister i Trondalen
Det har blitt en tradisjon at GIFS (Gresvik IF Sykkel) arrangerer stifestival i Gressvikmarka på denne tiden av året. Siden våren hos oss kommer relativt tidlig, er dette et populært arrangement som i år samlet om lag 140 syklister i Trondalen 20 - 22 april.
Kjetil Føreid
24.04.2018 JENTECUP 2018. DETTE KUNNE IKKE HA VÆRT BEDRE.
Det kommer i mot oss, fra alle kanter - når gresvikif.no rusler rundt på feltet under Jentecup 2018 i Trondalen: "Det kunne ikke ha vært bedre!". Fra de aktive jentene selv, fra publikum, foreldre, besteforeldre, trenere og ledere. Også de fire fremragende jentene i arrangement komitéen uttrykker glede og tilfredshet med arrangementet.
Kjetil Føreid
19.04.2018 Alt klart for årets Fotball- og Aktivitetsskole i Trondalen melder Konsum Gruppen Norge AS
Nytt i årets Fotball- og aktivitetsskole er å gjøre broen mellom barneidrett og ungdomsfotball tryggere og bedre for barna. Den er derfor åpen for alle gutter og jenter i årskullene 2006 - 2011.
Kjetil Føreid
11.04.2018 Vårklargjøring i Trondalen
Våren er i anmarsj og daglig leder og hans mange fantastiske hjelpere er i full sving med å gjøre Trondalen klar til ny sesong. Ny gummigranulat på kunstgresset er på plass, flere av garderobene er pusset opp, nye krakker er snart på plass og vaffelpressa og kaffetrakteren i kiosken er kontrollert.
Kjetil Føreid
10.04.2018 Delta på årets vårmarked på Gressvik Torg. A-laget Fotball vil blant annet lansere årets klubbdugnad - salg av Superkluten
Alle lag og enheter i GIF oppfordres til å delta under vårmarked på Gressvik Torg lørdag 21. april! Flere lag har allerede sett fordelene i å samarbeide godt med våre samskapningspartenere i det lokale næringslivet. A-laget i fotball kommer. Og jenter 03 og 07 fotball har allerede meldt sin interesse.
Kjetil Føreid
09.04.2018 Våre lag og grupper tilbys å oppleve serieåpningen FFK - ASKER for kr. 50,- pr. hode
Vår samarbeidsklubb FFK inviterer alle GIF grupper til serieåpningen på stadion søndag 15. april. Pris på kr. 50,- pr hode forutsetter gruppepåmelding, og gjelder alle grupper og enheter i Gresvik IF. Sykkelgrupper, fotballag, håndballvenner, GIF joggen og andre.
Kjetil Føreid
07.04.2018 GIF FIKK KICK PÅ KICK-OFF !!
Kulturbyggeren Per Mathis Høgmo og Sportslig leder i FFK Jon Hermansen møtte fredag 40 trenere og ledere i GIF Fotball med en varm, nær og energisk tilstedeværelse i hvert eneste sekund gjennom to timer. Om en knappenål hadde falt på gulvet på Kroa da Høgmo talte, ville alle gjester hørt det. De 70 tilstede ble rett og slett stum av beundring.
Kjetil Føreid
03.04.2018 Håndballfest i Danmark
HJ 03, HJ 05 og et samarbeidslag mellom Kråkerøy/Gresvik 01 har vært i Frederikshavn i påsken på Rødspettecup i håndball. Lagleder Cathrine Åneby på HJ03 sendte oss denne reportasjen fra bussen hjemover
Kjetil Føreid
15.03.2018 Nyttig brobygging mellom ulike avdelinger i GIF
Hovedstyret hadde invitert alle avdelingsstyrene og andre nøkkelpersoner i foreningen til et felles møte på klubbhuset, tirsdag 13. mars. Hensikten var først og fremst at styrene skulle bli bedre kjent med hverandre og de mange nyvalgte etter årsmøtet. Informasjons- og erfaringutvekslinger var det også rom for. Foto: Terje Jensen
Kjetil Føreid
10.03.2018 Atle Jensen traff GIF nerva midt i hjertet på Odin Kroa. Terningkast 6+.
"FOR EN KVELD!!!, Tusen takk for årets høydare. Denne lever vi lenge på" (med fire etterfølgende «tommel opp) skriver daglig leder Morten Helminsen i en SMS på vei hjem fra Odin Kro fredag 09 mars. "For en kveld!" bekrefter også fotballformann Arnie på SMS. De har begge akkurat opplevd det Køllis beskriver som "en utrolig morsom og GIF byggende kveld med gamle og nye kontinuitetsbærere". Atle Jensen har tidligere på kvelden delt glede og trivsel med Gresvik folk i vårens første GIF-TREFF på Kroa.
Kjetil Føreid
06.03.2018 STYRET I BARNEIDRETTSGRUPPA
Vi har gjort noen endringer i styret i BIG. Eivind går ut av ledervervet og Daniel tar over. Her følger en kort presentasjon av det nye styret.
Kjetil Føreid
28.02.2018 GRESVIK IF INVESTERER I HUMANKAPITAL - VELKOMMEN TIL 4 TREFF PÅ KROA VÅREN 2018!
Alle i og utenfor klubben er velkommen! På både KickOff Fotball 2018 fredag 06. april og fredag 01. juni er innholdet og temaene så verdifulle for vår felles kompetanse og klubbutvikling at nyetablerte Pizzabakeren på Gressvik torg og Kjell på Kroa i samarbeid med GIF spanderer Pizza og forfriskning. Dette gjelder alle interne trenere og ledere i GIF Fotball. Vedlagt ligger innbydelsen med nødvendig informasjon for påmelding til Anne Lundblad.
Kjetil Føreid
27.02.2018 Kåre Johansen og Arve Paulsen nye æresmedlemmer i GIF.
Mandag 26. februar ble årsmøtet for 2017 avviklet. 32 stemmeberettigete var vitne til at Kåre Johansen og Arve Paulsen ble utnevnt til æresmedlemmer og at Robert Frorud og Thor Gjerløw ble tildelt foreningens gullmerke av Hovedleder Tormod Hermansen. De fikk også med seg at fjorårets økonomiske resultat ble historisk - nesten 500.000,- i overskudd.
Kjetil Føreid
22.02.2018 Årsmøte 2017 - Mandag 26 februar kl 1830
Vi minner om at årsmøte for 2017 gjennomføres i klubbhuset MANDAG 26. FEBRUAR KL 1830. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å avse litt tid en mandagskveld til foreningens høyeste myndighet.
Kjetil Føreid
14.02.2018 Kvartfinale i Regionscupen J12: Gresvik - Oppsal
Laget ønsket å lage ekstra god stemning rundt denne kvartfinalen, for å heie fram jentene i J-05. For å trekke ekstra mange tilskuere annonserte vi med halv pris på inngangen, og opprettet et arrangement på Facebook med informasjon.
Kjetil Føreid
13.02.2018 Håndball Jenter 05 så VM håndball på klubbhuset
Den 24.01 var JH05 samlet i Trondalen for å heie fram Norge mot Sverige i Håndball EM.
Kjetil Føreid
09.02.2018 En dag i barneidretten
Vi er godt i gang med et nytt semester med treninger i gymsalen og i Trondalen.
Morten Helminsen
26.01.2018 Seksuell trakassering og overgrep
Norsk idrett tar seksuell trakassering og overgrep på alvor. Det gjør også Gresvik IF. Vi vet også at dette er et tema som må løftes opp for å bli tatt på alvor. Med bakgrunn i Norges Idrettsforbund egne retningslinjer mot trakassering og overgrep for hele norsk idrett, har GIF nå utarbeidet sine egne retningslinjer.
Kjetil Føreid
24.01.2018 Rundens arrangør
Gresvik IF-Håndball arrangerte den fjerde runden i Minihåndball lørdag 21.januar.
Morten Helminsen
08.01.2018 Gressvikingen - Medieplan 2018
Gresvik IF ønsker trivsel internt i klubben, og samtidig bidra til et godt lokalsamfunn. Som et ledd i dette ønsker vi derfor å publisere nye utgaver av Gressvikingen i løpet av 2018. Intensjonen er å støtte en klubbkultur der vi informerer og kommuniserer godt på tvers av ulike interessegrupper, både internt og eksternt. Kontaktperson for spørsmål og ulike bidrag Frode Holstad Hansen.
Morten Helminsen
03.01.2018 KVELDSKURS KLUBBDOMMER FOTBALL
Fotballavdelingen melder om at de vil starte opp et internt klubbdommerkurs i januar hvor våre dommere Eilev og Henrik Pettersen vil være instruktører. Det blir en kveld med teori og senere muligheter til å dømme aldersbestemte kamper fra 12 år og nedover i Trondalen. Så håper vi at noen blir bitt av basillen og ønsker å dømme flere kamper i kretsen. Da er neste steg kretsdommerkurs på 10 timer over 2 kvelder
Kjetil Føreid
23.12.2017 GIFs Jule Ekstra
GIF Ekstra er blitt et kjent begrep i foreningen. Hver lørdag formiddag gjennom hele året møter de som vil til uformelle treninger i Trondalen. Lørdag 23.desember var det en jule- og nissevri på GIF Ekstra. Alle måtte møte med et eller annet nisseplagg på seg og det ble en smålagsturnering med 4 spillere på hvert lag.
Kjetil Føreid
22.12.2017 Årets julegave til stisyklistene har kommet
Over tusen søknader kom inn til Sparebankstiftelsen DNB ved høstens tildelingsrunde. 86 millioner kroner skulle deles ut til 378 prosjekter. 19. desember fikk våre stisyklister overrakt en sjekk på kr 365.500. Disse pengene skal brukes til å bygge ny Pumptrack i asfalt, og en Dirtline.
Kjetil Føreid
22.12.2017 Grasrotandelen: 789 støttet oss i 2017. 328.000 kroner så langt i år. Tusen takk til dere alle!
Disse tallene er vi selvsagt veldig fornøyd med og vi takker alle som har støttet oss i 2017. Vi ligger fortsatt høyt på landsstatistikken, slik vi har gjort de siste årene. Lørdag er det Super Lotto med 40 millioner ekstra i potten, så vi håper selvsagt at mange av «våre spillere» prøver lykken denne helgen også. Frist for å levere er lørdag kl 18:00.
Kjetil Føreid
21.12.2017 Tirsdag formiddag gikk Svein Halvorsen ut av tiden, 71 år gammel, og med det en av Gresvik IFs mest markante personligheter gjennom tidene.
Annerledes går det ikke an å betegne mannen som gjennom et helt liv har stått til klubbens tjeneste. Svein Halvorsen var ekte Gressvik-gutt og gikk gradene som ungdomsspiller i klubben. Etter hvert ble han også A-lagsspiller i ung alder.
Kjetil Føreid
16.12.2017 Er du kjent med IDRETTENS SKADETELEFON? Nå også med egen app
Foreldre eller utøvere kontakter i blant klubbkontoret i forbindelse med skadetilfeller og lurer på hva de skal gjøre. Da kan det være greit å vite at idretten har en egen SKADETELEFON. Formålet til SKADETELEFONEN er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer, i alle idrettsgrener og gjennom hele behandlingsløpet. Last ned appen SKADETELEFON til din telefon. Her kan dere registrere skader og finne mye annen informasjon om skader og skadeforebyggende.
Kjetil Føreid
15.12.2017 Håndballjenter 07 med VM fest i Trondalen
Håndball jenter 07 hadde VM fest i Trondalen 8 - 9 desember. De så på VM kampen mellom Norge og Sverige og stemningen var på topp. Alle var kledd i rødt, hvitt og blått og norske flagg. 15 jenter heiet ivrig, men dessverre til norsk tap, men like blide. (Tekst og foto: Stig Gjevikhaug)
Kjetil Føreid
13.12.2017 SVEIN «Kula» HALVORSEN er død.
Med stor sorg mottok vi i går budskapet om at en av klubbens store «ildsjeler» har gått bort. Svein har nedlagt mye av sin fritid for GIFFARNA, både som aktiv (keeper) og som tillitsvalgt. Svein ble 71 år gammel.
Kjetil Føreid
07.12.2017 Juleavslutning for lagene i BIG
Nå i desember er det tid for juleavslutninger. Både gutter og jenter født i 2009-2010-2011-2012 har kost seg på juleavslutningene. Lagene i barneidretten bruker flere av anleggene på Gressvik til trening. Trondalen, Gressvikhallen, og Rød skole. Vi bruker også disse stedene til juleavslutningene. På disse stedene ønsker vi å bygge et trygt idrettsmiljø. Gresvik IF er tross alt klubben for alle. I år var det julepizza og julesaft som var slageren. Under er det noen utvalgte bilder fra 2 av lagene som har hatt juleavslutning.
Kjetil Føreid
27.11.2017 Frode Hansen tilsatt som Informasjons- og samfunnskontakt i Gresvik IF
Frode Hansen er fra 1. januar 2018 tilsatt i en midlertidig stilling som Informasjons- og samfunnskontakt i Gresvik IF. Med dette tiltaket ønsker vi å utvikle informasjonsvirksomheten og kontakten i hele foreningen og mellom GIF og lokalmiljøet.
Kjetil Føreid
16.11.2017 Nyhetssak fra Håndball jenter 09 (født 2008)
Jenter 09 deltar i år for første gang i Regionserien. Vi teller 26 jenter og har derfor 2 lag, men lagene varierer fra runde til runde.
Kjetil Føreid
16.11.2017 Marius Slydal inn i trenerteamet til A-laget
Gresvik IF har signert trener og spillerkontrakt med tidligere Kråkerøy spiller Marius Slydal. Marius går inn i trenerteamet sammen med Markus Ringberg, og han vil fungere som spillende trener i 2018 sesongen.
Kjetil Føreid
12.11.2017 Nå kommer mørket rullende over oss.
Høsten er her for alvor og lyktene må tas frem enten vi vil det eller ei. Sykkelgruppa har derfor, i september/oktober, kjørt fellesturer, ungdomsturer og jenteturer fra kl 17 for å utnytte lyset, men nå er det hipp som happ.
Kjetil Føreid
02.11.2017 Oppstart av 2012 lagene
Vi har etter sommeren startet opp barneidrett for 2012 gutter og jenter. Det er til sammen 40 nye barn som er nye medlemmer i Gresvik IF og vi venter at det kommer flere barn til disse lagene. Barneidretten i Gresvik har barn som skal eller går på skolene Hurrød, Rød og Slevik Skole. For barn født i 2012 er dette en glimrende mulighet til å bli kjent med andre barn som de skal gå på skole sammen med neste år.
Kjetil Føreid
07.10.2017 Trekning av Lotteri 2017 - Gresvik IF
Lotteriet ble trukket av lotteritilsynet onsdag 4. oktober.
Morten Helminsen Fotball
06.10.2017 Høsten har kommet over oss for fullt. Husk refleks.
Runar Tønnesen som er fagkonsulent i Østfold fotballkrets har sendt oss denne påminnelsen som vi så gjerne deler med våre medlemmer, både store og små.
Kjetil Føreid
06.10.2017 Serieavslutning i fotballen for barneidretten
Barneidretten har hatt "serieavslutning" og her er noen inntrykk derfra.
Kjetil Føreid
29.09.2017 GIF og Learn handball. Et verktøy for alle håndballtrenere
Torsdag 28.september hadde vi et bra og inspirerende møte via Skype med Bjarte Myrhol, som presenterte filosofien bak Learn Handball. Han viste frem funksjonaliteten og mulighetene i programmet.
Kjetil Føreid
14.09.2017 Hjula er i gang ...
Sommer, sol og late dager er bare et vagt minne og høsten er over oss. Sykkelgruppa har holdt liv i både jentetur og fellestur gjennom sommerferien, enn med noe labert oppmøte, men nå er det fult fres igjen.
Kjetil Føreid
10.09.2017 Aktivitetsdag i Trondalen
Lørdag 2. september arrangerte Barneidrettsgruppen (BIG) aktivitetsdag i Trondalen. Formålet med arrangementet er at barn i nærområdet skal få en liten smak av hva treningene i BIG inneholder og hva vi har av idretter etter at barna er ferdig i Barneidretten. Det var selvfølgelig også lodd- og kiosksalg og en liten premie til alle når aktivitetene var gjennomført.
Kjetil Føreid
27.08.2017 Damegruppa inviterer til venner venners fest 21 okt
Damegruppa har nok en gang gleden av å invitere til venner venners fest i Trondalen. Aldersgrense 20 år. Tema denne gang er FOTBALLDRAKTER
Kjetil Føreid
27.08.2017 Velkommen til Barneidrettsdag i Trondalen lørdag 2. september
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Barneidrettsdag i Trondalen lørdag 2. september Kl. 12:00. Vi starter med felles oppvarming kl. 12:00. Arrangementet slutter klokken 14:00. Denne dagen kan dere prøve ulike aktiviteter, få informasjonen om Barneidretten i Gresvik Idrettsforening, og se noe av det vi driver på med på treningene.
Kjetil Føreid
19.08.2017 Gutter og jenter i alderen 6-8 år gleder seg til oppstart av høstsesongen.
Nå nærmer det seg sesongstart for de forskjellige lagene i barneidretten. Gutter og jenter i alderen 6-8 år gleder seg veldig til oppstart av høstsesongen. Det blir mye aktivitet både i Trondalen og i gymsalen på de lokale skolene. (Tekst Trine Vehler Dahle og Eivind Pettersen)
Kjetil Føreid
17.08.2017 Loddsalget er i gang
Så var det igjen tid for en felles økonomisk innsats for klubben vår. I disse dager får alle medlemmer utlevert en loddbok med 50 lodd til 10 kroner loddet. I mange år har vi solgt julekalendere og i noen år har vi solgt sokker, men i år fant vi ut at vi skulle ha loddsalg.
Kjetil Føreid
15.08.2017 Handleuke hos Torshov sport 21-26 august
Snart er det klart for skolestart. Håndball, hockey og innebandy starter sine serier. Fotballen er i gang med høstsesongen.
Kjetil Føreid
09.08.2017 Tobias Mårtensson reiser.
Med ny lederstilling i Gjensidige flytter Tobinho med familie til Elverum. Han kom som et sjokk til Gresvik IF fra da allsvenske Falkenberg og bidro sterkt til ny giv i klubben vår.
Kjetil Føreid
09.08.2017 A-LAG-1 Nok en GIFgutt vender hjem
Gresvik kan da ønske Joachim Andreassen velkommen tilbake etter 6 år i Lisleby. Vi tror Joachims erfaring og kvalitet vil gi oss et løft.
Svein Halvorsen
06.07.2017 Gledelige tilganger
Et GIF hjerte varmes når "våre" gutter returnerer til moderklubben.
Svein Halvorsen
30.06.2017 Vi ønsker 2012 årgangen velkommen til barneidretten
Men alle nye ønskes velkommen til barneidretten. For 2017-18 har vi grupper i årsklassene 2012 - 2011 - 2010 - 2009. Her er mer informasjon om oppstarten i uke 36.
Kjetil Føreid
30.06.2017 God sommer
Hovedstyret og daglig leder ønsker alle en riktig god sommer.
Kjetil Føreid
20.06.2017 Endelig fikk også Hurrød skole ballbinge
Hurrød-elevene har ventet lenge på ballbinge. Og nå har de endelig fått drømmen oppfylt takket være et samarbeid mellom skolen, FAU og Gresvik IF
Morten Helminsen
18.06.2017 Helgen da Gresvik farget Uddevalla blått
12 lag fra Gresvik er denne helgen med på Junicupen i Sverige. Vi er dermed et av de største idrettslagene som deltar på cupen til hjemmelaget Kroppskultur. TEKST OG FOTO: Randi Kristoffersen
Kjetil Føreid
09.06.2017 Fortsatt ledige plasser på fotballskolen!
Gresvik IF i samarbeid med Konsumgruppen Norge AS inviterer med dette til årets fotballskole i Trondalen. Fotballskolen arrangeres i tiden 22.06.17 til 24.06.
Morten Helminsen
05.06.2017 Sommer- og fotballglede for de minste i foreningen
Det skjer mye i BIG i mai/juni måned. 2011 gjengen er med på minifestivaler. For første gang får de prøve seg i kamper mot lag fra andre klubber. Minifestivalene er godt tilrettelagt for debutantene våre, trygghet, samspill og glede står i fokus. Det øves og øves i gymsalen på Rød skole.
Kjetil Føreid
18.05.2017 Ny kiosk i Trondalen
Når dette skrives har den nye kiosken i Trondalen vært åpen i en måned og er allerede blitt det vi hadde håpet den skulle bli. Et samlingspunkt i Trondalen for alle.
Kjetil Føreid
11.05.2017 25 % rabatt på leiebil i Norden
Alle medlemmer av norsk idrett får 25 prosent rabatt på leiebil i Norden. Alt du trenger å gjøre er å reservere bilen mellom 1. mai og 31. mai.
Kjetil Føreid
11.05.2017 Ungdomsløftet
Norges idrettsforbund har nå, i samarbeid med 30 særforbund, lansert «Ungdomsløftet.no» som hjelper idrettslagene til å bli enda bedre på ungdomsidrett.
Kjetil Føreid
08.05.2017 Gutter 2011 har vært på sin aller første turnering
Vi stilte med 3 lag fra 2011 årgangen på mini-runden i Halden lørdag 6.mai. Guttene spilte fotball med stor spilleglede, samarbeid og skikkelig lagånd.
Kjetil Føreid
05.05.2017 Økonomiansvarlig søkes
Etter siste årsmøte står vervet som økonomiansvarlig ledig. Det var ingen som ville ha dette viktige vervet og vi prøver derfor å informere litt om hva det å være økonomiansvarlig går ut på. Vi har et eget regnskapsbyrå som ivaretar selve regnskapsførselen, så det er ikke det vervet går ut på.
Kjetil Føreid

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
E-mail: kontoret@gresvikif.no


Telefon: 93 27 83 33

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift