Gresvik IF

HOVEDSTYRET 2019

HOVEDSTYRET 2019

Hvem sitter i hovedstyret i år? Her følger en liten presentasjon av årets styre.

Kontaktinformasjon ligger under lenken <Kontaktinfo> på forsiden.

HOVEDLEDER: Tormod Hermansen
Tormod Hermansen ble valgt som ny leder av Gresvik IF på årsmøtet 4. mars 2013. Han er født 16/7-55, er gift og har en sønn. Tormod er ekte Gressvikgutt, født, oppvokst og bosatt på Krosnes.

Han spilte fotball for GIF i oppveksten og kom med igjen som trener da sønnen begynte med fotball i 1991. Han ble valgt inn i hovedstyret som styremedlem (Bane, anlegg og hus) i 1992, nestleder fra 1997 og hovedleder fra 2000. Tormod ble ansatt som GIFs første daglige leder fra 26/2-2004. Han sluttet i denne stillingen 1/3-2007. De siste årene har han vært medlem av kontrollkomiteen. Han har også vært fotballdommer i flere år for GIF. Han har også hatt styreverv i FRID i 10 år, med anlegg som hovedoppgave.

Tormod jobbet som driftssjef på Fredrikstad Stadion i over 5 år, der baneansvar var hovedfokus. Ellers er hans yrkesbakgrunn relatert til el- faget, innenfor logistikk, innkjøp og butikk. Nå jobber Tormod som anleggsgartner for Park & Anlegg.

Han er generelt opptatt av idrett, at barn og unge har det bra og frivillighet og håper å kunne være med på å videreføre og utvikle det gode og respekterte arbeidet GIF står for.

NESTLEDER: Roy H. Jakobsen

SEKRETÆR: Marianne Antonsen

ØKONOMIANSVARLIG: Ingunn Løvhaug

LEDER HÅNDBALLAVDELINGEN: Johnny Petersen

LEDER FOTBALLAVDELINGEN: Arnie Johannesen

LEDER BARNEIDRETTSGRUPPA: Asbjørn Hansen

LEDER SYKKELGRUPPA: Hanne Holmstrøm Karlsen

LEDER GIF-JOGGEN: Roar Olsen

.

Adresse: Trondalsveien 31, 1621 Gressvik
E-mail: kontoret@gresvikif.no


Telefon: 93 27 83 33

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift