Fotballsesongen er igang

Tirsdag 8 januar var trenere og ledere fra senior til Gutter 2011 samlet til stort informasjonsmøte i Trondalen.

HåndballCamp i vinterferien.

FBK inviterer til en 3 dagers HåndballCamp i vinterferien for deg som er født mellom 2005 og 2009. Se mer informasjon om påmelding og pris på bildet og den vedlagte flyeren.

Godt nytt år, Gresvik IF!

Vår hovedleder Tormod Hermansen har sendt oss denne nyttårshilsenen.

Trivsel og glede på Nisse Ekstra 2018

Rundt hundre GIF fotballnisser på tvers av roller, lagstilhørighet, kjønn og alder fant stor glede og trivsel i årets Nisse Ekstra i Trondalen lørdag 22. desember. Det ble aktivitet, kioskvarme, gløgg og sosialt samvær i en fin blanding.

Juleavslutning i håndballavdelingen

Takk for en fin kveld i Gressvikhallen, stor stas å se små og store på gulvet samtidig og jaggu funka det å spille med blanda lag og skyte med venstre for de største.

God jul til dere alle

Gresvik IF ønsker alle medlemmer, tillitsvalgte, trenere og øvrige støttespillere en riktig god jul.

Julelunsj for seniorene på klubbhuset

I dag har seniorene i GIF fått servert sin årlige julelunsj på klubbhuset.

Juletilbud fra Mobile Fredrikstad

Vår samarbeidspartner Mobile Fredrikstad som er merkeforhandler for Honda og Citroen i Fredrikstad og som har støttet oss i flere år, har sendt oss en hyggelig julehilsen og noen gode tilbud som vi videresender til våre medlemmer.

Gresvik IF fortsetter samarbeidet med FFK

Etter en grundig prosess internt i egen klubb, og en konstruktiv dialog med FFK har klubbene nå blitt enige om et videre samarbeid.

Nyhetsbrev fra Gresvik IF Stisyklister

Vi har hatt noen dugnader denne høsten der mye tid har gått med til å utbedre pumptrack området. Etter iherdig innsats så er det nå både kunstgress, lamper og lys i pumptracken!! Vi håper på at mange små som store vil benytte området på de mørke kveldene utover høsten og vinteren.

Besøk våre lagsider