Hurra og takk Atle! Ekstra forestilling Lørdag 21. september.

Dette er skreddersydd underholdning for Gresvik IFs venners venner og Atle Jensen m/band underholder oss. Det er allerede utsolgt fredag 20. september, men både Pizzabakeren på Gressvik Torg og Atle selv er så greie mot sine GIF venner, at de begge stiller opp med ekstraforestilling på lørdag 21. september.

Her finner du Gressvikingen Juni 2019

Den eldre garde av vidunderlig og sporty mennesker fra GIF er i disse dager i full sving med å levere Gressvikingen juni 2019 hjem til deg i din postkasse. Glipper akkurat din postkasse, så kan du hente bladet hos 19 flotte og velvillige næringsdrivende i vårt nærmiljø. Du kan også lese den digitalt her.

Fotballdag for tredjeklassingene

Tredjeklassingene ved Rød, Slevik og Hurrød skoler var spente da de møtte på skolen denne andre onsdagen i juni. Vi var nemlig blitt invitert til Trondalen av GIF, og vi skulle få være med på en ekte fotballtrening.

Stein-Torry Kongsberg fra G08 inviterer til LIVE QUIZ.

En Krone til klubben og en krone til deg! melder Stein-Torry optimistisk. Dette gjelder i perioden 17-23 juni, og byebuy.no vil ifølge Stein-Torry gi kr. 1,- for hver person som deltar (maks kr. 500,- pr dag) i LIVE QUIZ sendinger i appen byebuy.no.

Trekning i A-lagets lotteri våren 2019

Vårt for tiden suksessrike A-lag Fotball med syv seire på like mange kamper har samtidig som de høster poeng PÅ BANEN, forsøkt å få til å gjøre seg økonomisk selvstendig gjennom å bidra til inntektsbringende tiltak. De har vært gode både på og utenfor banen. Her er de 10 heldige vinnerne av vårens A-lags lotteri. Og takk til alle som har bidratt!!

Utrolig nyttig kunnskap

En strålende opplagt og kunnskapsrik Lasse Steve fra politiet brydde seg oppriktig, er i forkant - og gav GIF og klubber i nærmiljøet to timers kunnskap om rus og alkohol. Proppfullt av viktig kompetanse, og en utrolig stor takknemlighet fra hele Fredrikstad samfunnet, melder «Kurte» fra Rolvsøy IF og Fredrikstad Idrettsråd.

Seier i Glommaløpet - Fantastiske ambassadører!

Mange fra Gresvik IF`s GIF-joggen deltok i årets populære Glommaløp fra Sarpsborg til Gamlebyen. Alle GIF-joggere er strålende fornøyd - og stafettlaget tok selve seieren!

Klart for påmelding til årets fotball- og aktivitetsskole!

Konsumgruppen Norge AS inviterer til årets fotball- og aktivitetsskole, som er åpen for alle jenter og gutter i årskullene 2007 til 2012. I år foregår den i uke 33, fra mandag 12. august til og med torsdag 15. august. Fotballskolen er spesielt tilpasset årskullene 2007 til 2009, og aktivitetsskolen har varierte og tilpassede aktiviteter med fokus på fotball for barneidrett (2010 til 2012).

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: