En hel dag med gåfotball - og en heidundrende bankett på Odins kro.

Å gå - ikke løpe, mens man spiller fotball er en komplisert greie. Det ble tilskuerne vitner til i Trondalen lørdag 7. september.

Konsumgruppen Norge AS Fotball- og aktivitetsskole 2019 ble en suksess!

Tilbakemeldingene fra flere av brukergruppene av årets fotballskole er entydig positive, og alle vurderinger så langt uttrykker stor grad av tilfredshet med gjennomføringen av årets Fotball- og aktivitetsskole.

Her finner du Gressvikingen Juni 2019

Den eldre garde av vidunderlig og sporty mennesker fra GIF er i disse dager i full sving med å levere Gressvikingen juni 2019 hjem til deg i din postkasse. Glipper akkurat din postkasse, så kan du hente bladet hos 19 flotte og velvillige næringsdrivende i vårt nærmiljø. Du kan også lese den digitalt her.

Fotballdag for tredjeklassingene

Tredjeklassingene ved Rød, Slevik og Hurrød skoler var spente da de møtte på skolen denne andre onsdagen i juni. Vi var nemlig blitt invitert til Trondalen av GIF, og vi skulle få være med på en ekte fotballtrening.

Trekning i A-lagets lotteri våren 2019

Vårt for tiden suksessrike A-lag Fotball med syv seire på like mange kamper har samtidig som de høster poeng PÅ BANEN, forsøkt å få til å gjøre seg økonomisk selvstendig gjennom å bidra til inntektsbringende tiltak. De har vært gode både på og utenfor banen. Her er de 10 heldige vinnerne av vårens A-lags lotteri. Og takk til alle som har bidratt!!

Utrolig nyttig kunnskap

En strålende opplagt og kunnskapsrik Lasse Steve fra politiet brydde seg oppriktig, er i forkant - og gav GIF og klubber i nærmiljøet to timers kunnskap om rus og alkohol. Proppfullt av viktig kompetanse, og en utrolig stor takknemlighet fra hele Fredrikstad samfunnet, melder «Kurte» fra Rolvsøy IF og Fredrikstad Idrettsråd.

Seier i Glommaløpet - Fantastiske ambassadører!

Mange fra Gresvik IF`s GIF-joggen deltok i årets populære Glommaløp fra Sarpsborg til Gamlebyen. Alle GIF-joggere er strålende fornøyd - og stafettlaget tok selve seieren!

Klart for påmelding til årets fotball- og aktivitetsskole!

Konsumgruppen Norge AS inviterer til årets fotball- og aktivitetsskole, som er åpen for alle jenter og gutter i årskullene 2007 til 2012. I år foregår den i uke 33, fra mandag 12. august til og med torsdag 15. august. Fotballskolen er spesielt tilpasset årskullene 2007 til 2009, og aktivitetsskolen har varierte og tilpassede aktiviteter med fokus på fotball for barneidrett (2010 til 2012).

3'er banen og det nye feltet.

Som alle sikkert har sett, har noe av det gamle kunstgresset blitt plassert foran klubbhuset og en 3'er demobane er satt opp på lån. Vi vet ikke hvor lenge vi har banen, men målet vårt er å få på plass tre slike baner på feltet.

GIF-Joggens inkludering styrker GIF!

GIF-Joggens fredagstilbud til alle fører Gresvik IF nærmere å nå sin Visjon om å bli «Klubben der alle skal trives». Gled deg til neste tur i Gressvikmarka, med en trivelig Bakke opp og Bakke ned! Det er alltid lave terskler og garantert høy trivsel - og etter hvert vanker det kanskje hyggelig premiering til både deg og lokalsamfunnet.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
14.08 Begby IL SG14 2005 Gresvik IF SG14 FG05

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: