GIF-joggen har hatt nok et innholdsrikt år.

Først og fremst er vi stolte av og glade for at vi er formelt tatt inn i klubben som en egen avdeling. Nå har vi «gått i dvale», men er i gang igjen fredag 3. april - første fredag etter at klokka stilles til sommertid.

J-16 laget vårt kvalifiserte seg for Bringserien!!

Bringserien er en landsdekkende serie for de beste 16 års lagene, og Gresvik jenter 2003 er med.

Trekning av Gresvik IF`s lotteri 2019

Lotteritilsynet har trukket på vårt lotteri, og Aina Malerstuen er den heldige vinneren av 1.premien

Nyhetsbrev fra Gresvik IF Stisyklister

Vår årlige Cruxjam og stifestival hadde som vanlig et rikt innhold helgen gjennom med fellesturer, cruxjam, cruxelunsj i skogen, cruxefest og pumptrack-konkurranse i klubbens nye asfalterte pumptrack i Trondalen. Det var bra oppmøte på både cruxjam og stiturene, stemningen var på topp i skogen!

VI KLARTE DET

Opprykk. Smak på det ordet. Uansett hvor i verden du spiller, så er det noe som skjer når det ordet når leppene. Opprykk. Fantastisk ord.

I landskapet mellom fantastisk og makaløst

Atle Jensen selv melder til GIF: «For meg og bandet, så ble dette en skikkelig opptur tvers igjennom». Det ble rett og slett en fest i landskapet mellom fantastisk og makaløst for de 121 gjestene som fant veien til show med Atle Jensen m/band i et stappfullt Trondalen på fredag. Og vertskapet - Fotball Gutter Senior - de bekreftet at de for tiden er like gode UTENFOR banen, som PÅ banen.

En hel dag med gåfotball - og en heidundrende bankett på Odins kro.

Å gå - ikke løpe, mens man spiller fotball er en komplisert greie. Det ble tilskuerne vitner til i Trondalen lørdag 7. september.

Konsumgruppen Norge AS Fotball- og aktivitetsskole 2019 ble en suksess!

Tilbakemeldingene fra flere av brukergruppene av årets fotballskole er entydig positive, og alle vurderinger så langt uttrykker stor grad av tilfredshet med gjennomføringen av årets Fotball- og aktivitetsskole.

Her finner du Gressvikingen Juni 2019

Den eldre garde av vidunderlig og sporty mennesker fra GIF er i disse dager i full sving med å levere Gressvikingen juni 2019 hjem til deg i din postkasse. Glipper akkurat din postkasse, så kan du hente bladet hos 19 flotte og velvillige næringsdrivende i vårt nærmiljø. Du kan også lese den digitalt her.

Fotballdag for tredjeklassingene

Tredjeklassingene ved Rød, Slevik og Hurrød skoler var spente da de møtte på skolen denne andre onsdagen i juni. Vi var nemlig blitt invitert til Trondalen av GIF, og vi skulle få være med på en ekte fotballtrening.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
14.08 Begby IL SG14 2005 Gresvik IF SG14 FG05

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: