Juletilbud fra Mobile Fredrikstad

Vår samarbeidspartner Mobile Fredrikstad som er merkeforhandler for Honda og Citroen i Fredrikstad og som har støttet oss i flere år, har sendt oss en hyggelig julehilsen og noen gode tilbud som vi videresender til våre medlemmer.

Handleuke hos Torshov Sport - uke 50

I uke 50 - fra 10. til 16. desember - er det handledager hos vår utstyrsleverandør Torshov Sport. Da kan dere gjøre en god julehandel på sko, tekstiler, hockeyutstyr og baller.

Gresvik IF fortsetter samarbeidet med FFK

Etter en grundig prosess internt i egen klubb, og en konstruktiv dialog med FFK har klubbene nå blitt enige om et videre samarbeid.

Nyhetsbrev fra Gresvik IF Stisyklister

Vi har hatt noen dugnader denne høsten der mye tid har gått med til å utbedre pumptrack området. Etter iherdig innsats så er det nå både kunstgress, lamper og lys i pumptracken!! Vi håper på at mange små som store vil benytte området på de mørke kveldene utover høsten og vinteren.

Tre Gresvik IF spillere går til FFK.

Vi i Gresvik IF er stolte av å kunne melde om at FFK denne høsten har hentet Jemmy Risøy, Kim Erichsen og Samuel Martinsen fra vårt 03 lag inn i sine rekker.

Rapport fra jentefotballen

Etter en litt turbulent tid har jentefotballen igjen fått større fokus i Gresvik IF, der man er i gang med å utarbeide en egen handlingsplan som skal gjelde for jentene.

"Bry-deg!", Fair Play og sosial kompetanse på agendaen i Gresvik IF

"Vi ønsker at Gresvik IF skal være klubben der alle skal trives, og takk for at dere har gitt oss muligheten til å oppleve disse to Bry-deg - seminarene, som begge var knallbra" sier Hanne Veerbek. "Terningkast 6 på begge seminarene", sier Joar Dahle.

Fotballgutter 06 ble årets kampverter

For fotballen i Gresvik IF er det viktig at rollen som "kampvert" blir gjennomført skikkelig på hjemmekampene i Trondalen. Vi ønsker at alle bortelagene som besøker oss skal tas godt i mot, slik at de føler seg velkommen.

Evaluering i fotballavdelingen

Høsten er her og det er tid for evaluering av sesongen som går mot slutten. Tirsdag 30 oktober var mer enn 20 trenere og ledere samlet i Trondalen der status for sesongens aktiviteter skulle gjøres, og forberedelsene for neste sesong skal begynne.

Avklaring fra Gresvik IFs fotballavdeling - ved Arnie

De siste dagene har det oppstått en del utspill i media med tanke på Gresvik IFs videre engasjement i Bysamarbeidet og samarbeid med FFK. Jeg vil på vegne av fotballstyret komme med noen avklaringer som dere som medlemmer kan forholde dere til.

Besøk våre lagsider