Årsmøte 2018

Årsmøte for 2018 gjennomføres i klubbhuset MANDAG 25. FEBRUAR KL 1830. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å avse litt tid en mandagskveld til foreningens høyeste myndighet. De fleste årsmøtedokumentene er nå publisert.

Unge dommere med debut i herrehåndball.

16 år gamle Kristoffer Helminsen og Sindre Karlsen fikk sin debut i 4. Div Herrer i kveld

Gresvik IF har valgt sin utstyrsleverandør fra 1.1.2019

Etter en lang og omstendelig prossess har GIF valgt New Wave og Craft som sin leverandør fra 01.01.2019.

Fotballsesongen er igang

Tirsdag 8 januar var trenere og ledere fra senior til Gutter 2011 samlet til stort informasjonsmøte i Trondalen.

HåndballCamp i vinterferien.

FBK inviterer til en 3 dagers HåndballCamp i vinterferien for deg som er født mellom 2005 og 2009. Se mer informasjon om påmelding og pris på bildet og den vedlagte flyeren.

Godt nytt år, Gresvik IF!

Vår hovedleder Tormod Hermansen har sendt oss denne nyttårshilsenen.

Trivsel og glede på Nisse Ekstra 2018

Rundt hundre GIF fotballnisser på tvers av roller, lagstilhørighet, kjønn og alder fant stor glede og trivsel i årets Nisse Ekstra i Trondalen lørdag 22. desember. Det ble aktivitet, kioskvarme, gløgg og sosialt samvær i en fin blanding.

Juleavslutning i håndballavdelingen

Takk for en fin kveld i Gressvikhallen, stor stas å se små og store på gulvet samtidig og jaggu funka det å spille med blanda lag og skyte med venstre for de største.

God jul til dere alle

Gresvik IF ønsker alle medlemmer, tillitsvalgte, trenere og øvrige støttespillere en riktig god jul.

Julelunsj for seniorene på klubbhuset

I dag har seniorene i GIF fått servert sin årlige julelunsj på klubbhuset.

Besøk våre lagsider