Fotballdag for tredjeklassingene

Tredjeklassingene ved Rød, Slevik og Hurrød skoler var spente da de møtte på skolen denne andre onsdagen i juni. Vi var nemlig blitt invitert til Trondalen av GIF, og vi skulle få være med på en ekte fotballtrening.

GIF folket først i køen til show, dans og kødding i Trondalen - vær kjapp med påmelding om interessant!

Det er i dag (12.juni) kun ca. 40 billetter igjen på lager til "Show, Dans og Kødding i Trondalen". Vertskapet, Fotball senior, vil samhandle godt internt i klubben og tilbyr deg m/venner disse billettene, før folk flest vil oppdage tilbudet i aller nærmeste fremtid. Dersom interessant for deg og dine venner; meld dere på nå - før det blir utsolgt!

Stein-Torry Kongsberg fra G08 inviterer til LIVE QUIZ.

En Krone til klubben og en krone til deg! melder Stein-Torry optimistisk. Dette gjelder i perioden 17-23 juni, og byebuy.no vil ifølge Stein-Torry gi kr. 1,- for hver person som deltar (maks kr. 500,- pr dag) i LIVE QUIZ sendinger i appen byebuy.no.

Trekning i A-lagets lotteri våren 2019

Vårt for tiden suksessrike A-lag Fotball med syv seire på like mange kamper har samtidig som de høster poeng PÅ BANEN, forsøkt å få til å gjøre seg økonomisk selvstendig gjennom å bidra til inntektsbringende tiltak. De har vært gode både på og utenfor banen. Her er de 10 heldige vinnerne av vårens A-lags lotteri. Og takk til alle som har bidratt!!

Utrolig nyttig kunnskap

En strålende opplagt og kunnskapsrik Lasse Steve fra politiet brydde seg oppriktig, er i forkant - og gav GIF og klubber i nærmiljøet to timers kunnskap om rus og alkohol. Proppfullt av viktig kompetanse, og en utrolig stor takknemlighet fra hele Fredrikstad samfunnet, melder «Kurte» fra Rolvsøy IF og Fredrikstad Idrettsråd.

Seier i Glommaløpet - Fantastiske ambassadører!

Mange fra Gresvik IF`s GIF-joggen deltok i årets populære Glommaløp fra Sarpsborg til Gamlebyen. Alle GIF-joggere er strålende fornøyd - og stafettlaget tok selve seieren!

Klart for påmelding til årets fotball- og aktivitetsskole!

Konsumgruppen Norge AS inviterer til årets fotball- og aktivitetsskole, som er åpen for alle jenter og gutter i årskullene 2007 til 2012. I år foregår den i uke 33, fra mandag 12. august til og med torsdag 15. august. Fotballskolen er spesielt tilpasset årskullene 2007 til 2009, og aktivitetsskolen har varierte og tilpassede aktiviteter med fokus på fotball for barneidrett (2010 til 2012).

3'er banen og det nye feltet.

Som alle sikkert har sett, har noe av det gamle kunstgresset blitt plassert foran klubbhuset og en 3'er demobane er satt opp på lån. Vi vet ikke hvor lenge vi har banen, men målet vårt er å få på plass tre slike baner på feltet.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: