Seier i Glommaløpet - Fantastiske ambassadører!

Mange fra Gresvik IF`s GIF-joggen deltok i årets populære Glommaløp fra Sarpsborg til Gamlebyen. Alle GIF-joggere er strålende fornøyd - og stafettlaget tok selve seieren!

Medansvarlige for barn og ungdom i kullene 05/06 - Les dette!

GIF inviterer deg til økt kunnskap om alkohol og rus - denne gang spesielt tilpasset medansvarlige for årskullene 05 og 06, som befinner seg i den utfordrende overgangen mellom barne- og ungdomsskole. Hold av mandag 03 juni kl. 18:00-20:00. Påmelding og enkel servering.

Klart for påmelding til årets fotball- og aktivitetsskole!

Konsumgruppen Norge AS inviterer til årets fotball- og aktivitetsskole, som er åpen for alle jenter og gutter i årskullene 2007 til 2012. I år foregår den i uke 33, fra mandag 12. august til og med torsdag 15. august. Fotballskolen er spesielt tilpasset årskullene 2007 til 2009, og aktivitetsskolen har varierte og tilpassede aktiviteter med fokus på fotball for barneidrett (2010 til 2012).

3'er banen og det nye feltet.

Som alle sikkert har sett, har noe av det gamle kunstgresset blitt plassert foran klubbhuset og en 3'er demobane er satt opp på lån. Vi vet ikke hvor lenge vi har banen, men målet vårt er å få på plass tre slike baner på feltet.

GIF-Joggens inkludering styrker GIF!

GIF-Joggens fredagstilbud til alle fører Gresvik IF nærmere å nå sin Visjon om å bli «Klubben der alle skal trives». Gled deg til neste tur i Gressvikmarka, med en trivelig Bakke opp og Bakke ned! Det er alltid lave terskler og garantert høy trivsel - og etter hvert vanker det kanskje hyggelig premiering til både deg og lokalsamfunnet.

Mekkeaften for sykkeljentene

Våren er i full anmarsj og solen titter frem og snøen har smeltet vekk. Da er det på tide å finne frem sykkelen fra vinterdvale og delta på en praktisk mekkeaften for å klargjøre sykkelen for årets sesong. Rasmus Leiro i GIFS inviterte derfor til damenes mekkeaften på Pedalen i Fredrikstad. Vi var fire jenter fra klubben som gledet oss til en praktisk gjennomgang av viktige sjekkpunkter for klargjøring av sykkelen.

Gressvikingene har trua på Bjørn og FFK !

"Vi har trua på dere i år" hilste de ca 60 fremmøtte Gressvikinger optimistisk på årets første GIF-treff på Kroa, etter å ha vært tilstede på et to timers intimmøte med en opplagt og positiv hovedtrener i FFK, Bjørn «Bummen» Johansen.

Rekorddeltagelse på GIF-joggen fredag 5. april.

GIF-joggen har startet opp igjen og hver fredag kl 1715 (for gående) og kl 1730 (for løpende) er det start på grusbanen i Trondalen. Denne gang var det 35 deltagere som er ny rekord i antall. Denne fredagen fikk vi besøk fra Sparebankstiftelsen DNB som har gitt oss pengene som gjorde det mulig å få bygget klopper og bruer i løypa. (Fv Freddy Norenberg, Roar Olsen og Jens Ek fra DNB).

Best Gressvik - ny daglig leder, matservering og fordelaktig app.

Best Gressvik er noe langt mer enn en bensinstasjon. Nå tilbys matservering med lokaltilpasning og en ny app -Bestbonus er lansert. Denne er svært fordelaktig for kundene -og spesielt for stamkundene. Best har også fått ny daglig leder i Markus Helgesen. Og han er klar til å forlenge avtalen med Gresvik IF.

Inkludering: Vi har plass til mange flere !

Over 40 stk store og små fra GIF var i helgen på «Fix Arena» i Tønsberg. Det sosiale stod i fokus, men fotballjentene fra GIF fikk også denne gangen til det sportslige; 5 seire og 1 uavgjort på 6 kamper! Nå håper jentene på enda flere jenter, og trenerne/laglederne ønsker seg hjelp og støtte fra en eller flere nye jenteansvarlige mellom 16 til 100 år i GIF 2019.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: