Best Gressvik - ny daglig leder, matservering og fordelaktig app.

Best Gressvik er noe langt mer enn en bensinstasjon. Nå tilbys matservering med lokaltilpasning og en ny app -Bestbonus er lansert. Denne er svært fordelaktig for kundene -og spesielt for stamkundene. Best har også fått ny daglig leder i Markus Helgesen. Og han er klar til å forlenge avtalen med Gresvik IF.

GIF-joggen starter opp fredag 5. april.

Et sikkert vårtegn er oppstart av GIF-joggen. Vi gleder oss til å komme i gang. 5 april kjører vi i gang og håper mange tar turen, enten som en løpetur eller en gåtur. Som vanlig starter vi for de som ønsker å gå løypa på 3,9 km kl 17.15. For de som ønsker å løpe starter vi klokka kl 17.30.

Gjør deg klar for årets første GIF-treff på Kroa!

Gode Kjell og kanskje ny eier på Odins Kro sammen med Pizzabakeren Gressvik, inviterer til årets første GIF-Treff på Kroa fredag 05 april. FFK trener Bjørn «Bummen» Johansen kommer. Velkommen til fredagskos i GIF regi! Påmelding er ikke nødvendig og det er gratis inngang.

Inkludering: Vi har plass til mange flere !

Over 40 stk store og små fra GIF var i helgen på «Fix Arena» i Tønsberg. Det sosiale stod i fokus, men fotballjentene fra GIF fikk også denne gangen til det sportslige; 5 seire og 1 uavgjort på 6 kamper! Nå håper jentene på enda flere jenter, og trenerne/laglederne ønsker seg hjelp og støtte fra en eller flere nye jenteansvarlige mellom 16 til 100 år i GIF 2019.

Årsmøtet vel i havn

Under rutinert ledelse av Lillian Owell ble foreningens årsmøte gjennomført mandag 25. februar. 24 stemmeberettigede ga Tormod Hermansen fornyet tillit som hovedleder og Roy H Jacobsen ble valgt inn som ny nestleder.

FFK Bylag gutter 2007

Gresvik Gutter 07 har 10 gutter med i FFK sin bylagstropp for gutter 2007.

Unge dommere med debut i herrehåndball.

16 år gamle Kristoffer Helminsen og Sindre Karlsen fikk sin debut i 4. Div Herrer i kveld

Gresvik IF har valgt sin utstyrsleverandør fra 1.1.2019

Etter en lang og omstendelig prossess har GIF valgt New Wave og Craft som sin leverandør fra 01.01.2019.

Fotballsesongen er igang

Tirsdag 8 januar var trenere og ledere fra senior til Gutter 2011 samlet til stort informasjonsmøte i Trondalen.

Godt nytt år, Gresvik IF!

Vår hovedleder Tormod Hermansen har sendt oss denne nyttårshilsenen.

Besøk våre lagsider