Juletilbud fra Mobile Fredrikstad

Vår samarbeidspartner Mobile Fredrikstad som er merkeforhandler for Honda og Citroen i Fredrikstad og som har støttet oss i flere år, har sendt oss en hyggelig julehilsen og noen gode tilbud som vi videresender til våre medlemmer.

Kjære samarbeidspartner

Vi på Mobile Fredrikstad AS er både glade og stolte over å samarbeide med dere og vi ønsker derfor å tilby alle deres medlemmer, og medlemmenes familier, gode tilbud på våre produkter og tjenester.

Mobile Fredrikstad AS er en del av Mobile – gruppen med over 30 bilforhandlere. Her i Fredrikstad så er vi merkeforhandler for Honda og Citroën, i tillegg til at vi leverer mange bruktbiler av de fleste merker. Vi skaffer stort sett den bilen, som våre kunder ønsker seg, via vårt store og brede nettverk. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med oss om det skulle være behov for bil, PKK (EU – kontroll) eller andre bilrelaterte produkter og tjenester.

Når det gjelder våre ettermarkedstjenester så er dette produkter og tjenester som vi tilbyr til stort sett alle merker. Ved å benytte dere av vårt gode ettermarked så vil det være gode kroner å spare for deres medlemmer.

Deres medlemmer må bare oppgi hvilken klubb de kommer i fra, når de vil benytte seg av fordelene, så vil fordelene automatisk komme frem i vårt datasystem.

Se vedleggene for noen alternative tilbud:

Takstativ
Continental dekk
Olje
Batterier
Hundebur

Kanskje det er noen gode tips til årets julegaver her også?

Vi vil også oppfordre alle deres medlemmer til å følge oss på sosiale medier som Instagram og Facebook. Her vil det være både gode tilbud og nyheter, jevnt og trutt.

Til sist vil vi takke for et flott 2018 og vi ønsker dere alle en riktig god juletid. Vi gleder oss til videre samarbeid i 2019 til fordel for oss alle.

God jul og et riktig godt nytt år.

Tor M. Karlsen

Mobile Fredrikstad