Inkludering: Vi har plass til mange flere !

Over 40 stk store og små fra GIF var i helgen på «Fix Arena» i Tønsberg. Det sosiale stod i fokus, men fotballjentene fra GIF fikk også denne gangen til det sportslige; 5 seire og 1 uavgjort på 6 kamper! Nå håper jentene på enda flere jenter, og trenerne/laglederne ønsker seg hjelp og støtte fra en eller flere nye jenteansvarlige mellom 16 til 100 år i GIF 2019.

Varme og inkludering er et kjennetegn på den herlige jentegjengen i GIF. Både spillere som vil teste fotballmiljøet og ledere som finner glede i å legge rammebetingelsene til rette vil bli tatt varmt imot.

Jenter på tur hit og dit: I Tønsberg på «Fix Arena» våren 2019, og drømmedag hos Vålerenga sommeren 2018. Her er jentene på drømmebesøk hos Vålerenga A-lag sommeren 2018.

• J 12 består av en herlig gjeng med både nye og gamle spillere. Vi teller nå 21 – 22 spillere og er en fin miks fra ferske spillere til et knippe spillere som har etablert seg på bylaget til FFK. Vi har også bl.a vært så heldige og fått med en dedikert trener i Joachim Stang, som har ansvaret for de eldste jentene, forteller lagleder Tor Arne Borg.
  • Det at vi spiser felles kveldsmat annenhver tirsdag og snakker sammen om noe helt annet enn fotball gjør at vi voksne får en fin nærhet til barna. Og nå ser vi alle frem til at damegruppa pusser opp egne garderober til jentene, så jentene kan få være jenter uten innblanding fra andre. Målet er at dette står ferdig 28. april, til «GIF-HJERTE-CUP», sier Tor Arne begeistret.

Tor Arne forteller at alle rundt jentelagene tilrettelegger rammer på en fabelaktig måte. Både selve fotballaktivitetene, garderobekulturen, kveldsmat og kakao er med å skape en superhyggelig ramme.

Det aller meste ser ut til å fungere flott for jentene i GIF for tiden. Og med sin inkluderende spillestil ønsker de alle jenter varmt velkommen til artige fotballtreninger og et godt sosialt miljø.

Liker å få det til både på og utenfor banen: Å mestre på banen, å få til det man forsøker å få til, det liker jentene godt. Men like godt oppleves det å få til både restuarantbesøk, hotellovernatting, badeland og bowling i godt sosialt og inkluderende miljø under turen til Tønsberg i helgen.

• I tillegg til J 12 er vi også i gang med å rekruttere spillere inn til de yngste lagene. Vi har fått inn en ny gruppe med trenere som skal følge de yngste spillerne på trening og i seriespill. Så om det finnes jenter der ute som er født 2009 og 2010 er de varmt velkomne, oppfordrer Tor Arne.
  • Vårt største ønske er å få på plass en person eller et team som i samarbeid kunne fungert som jenteansvarlig i klubben vår. Denne personen eller disse personene trenger nødvendigvis ikke å ha noen erfaring fra fotball selv, men bør ha et varmt engasjement for å bidra til å få enda flere jenter til GIF. Alle vi som allerede er rundt jentene vil kunne bistå en slik person eller gruppe på mange områder, avslutter Tor Arne.

JENTEANSVARLIG I GIF 2019 – HVOR ER DU ELLER DERE?

Jenteavdelingen i GIF er på utkikk etter enten et team som kan dele ansvar eller en person mellom 16 til 100 år som kunne tenke seg å bidra rundt jentefotballen. Trenerne og laglederne har allerede fulle dager med alle sine verdifulle gjøremål, så de trenger mer hjelp og støtte for å få til best mulig tilrettelegging for jentene.

PS! Ta kontakt med hvem som helst av trenerne eller lagledere rundt jentene i GIF dersom du eller dere ønsker litt mer info om hva det vil innebære for deg/dere å være jenteansvarlig ( e ) i GIF 2019.Du/dere er også velkommen til å kontakte Tor Arne Borg (mob. 924 56 418) eller Hans Martin Hansen (mob. 900 97 430).