Best Gressvik - ny daglig leder, matservering og fordelaktig app.

Best Gressvik er noe langt mer enn en bensinstasjon. Nå tilbys matservering med lokaltilpasning og en ny app -Bestbonus er lansert. Denne er svært fordelaktig for kundene -og spesielt for stamkundene. Best har også fått ny daglig leder i Markus Helgesen. Og han er klar til å forlenge avtalen med Gresvik IF.

Tekst: Øivind Karlsen

Jan Larsen, som eier og har drevet Best Gressvik i en årrekke har valgt å satse på andre områder, men den nye driveren er klar og innstilt på å videreføre den gode og spesielle atmosfæren ved Best Gressvik. Kundene skal fortsatt være i fokus og kunne dra nytte av de mange tilbudene som daglig finnes her. Aktivt bruk av den nye appen gjør det også spennende å handle ved Best Gresvik i fremtiden.

Bestbonus

For appen Bestbonus er fordelaktig for alle brukere , og spesielt for stamkundene -og de er det mange av på Beststasjonen sentralt beliggende på Ørebekk. Hvert eneste kjøp av mat gjennom appen gir en bonus på 15 prosent av total kjøpesum. I tillegg får nyregistrerte kunder en startbonus på 100 kroner. Mye å få - mye og spare med andre ord.

Med Bestbonus kan kundene blant annet bestille mat hjemmefra eller om de er på farta, og vi varsler når maten er klar. Vår smakfulle meny med blant annet saftige burgere og påsmurte bagetter er etterspurt. Vi satser enda mer på mat enn tidligere og butikken vår bygges om nå i mars. Her lanseres samtidig også muligheten til å kjøpe softis, sier den nye daglige lederen ved Best, Markus Helgesen.

Er kundene ”bare” ute etter drivstoff har Best Gressvik også en egen app for dette. ByeBye-appen kan være lønnsom å bruke. Vis kvittering etter påfyll av drivstoff, og etter 400 liter gis 50 prosent på valgfri bilvask. Hver sjette vask som kjøpes er også gratis!

Her kan man laste apper:

Apple: https://itunes.apple.com/no/app/bestbonus/id1194592863?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.inixy.bestbonus

Den nye daglige lederen ved Best, Markus Helgesen.