Gressvikingene har trua på Bjørn og FFK !

"Vi har trua på dere i år" hilste de ca 60 fremmøtte Gressvikinger optimistisk på årets første GIF-treff på Kroa, etter å ha vært tilstede på et to timers intimmøte med en opplagt og positiv hovedtrener i FFK, Bjørn «Bummen» Johansen.

Optimisme for FFK og Bjørn «Bummen» Johansen

Takk for en flott kveld på kroa, lykke til med årets sesong, dette lover godt – vi har trua på dere i år! Det var Gressvikingenes tilbakemelding, etter å ha hørt FFK trener Bjørn «Bummen» Johansen fortelle om hvordan utviklingen har vært gjennom vinteren, sett litt på situasjonen akkurat nå, og belyse de positive utsiktene for årets FFK utgave. Betryggende var det også å høre at både plan B og plan C ligger klare i skuffen, dersom plan A (opprykk) ikke vil gå på skinner gjennom sesongen.

Bjørn innledet kort, og åpnet tidlig i seansen for to-veis dialog. De gode spørsmålene kom, og temaene ble mange. Litt fin hulter til bulter av taktikk, tekniske ferdigheter, fysiske tilstander, mentale forutsetninger og gruppeledelse/pedagogiske tilnærminger slik Bjørn opplever det best. Det betyr i praksis mye om alt fra FFK spillernes evne til å takle presset fra en engasjert fotballby som Fredrikstad, til verdien av struktur i laget på banen og gruppedynamikk i spillegruppa utenfor banen.

Svarene Bjørn gav stod til toppkarakter, og vi registrerte ikke at han gikk i forsvar i løpet av hele kvelden. Det ble en offensiv og optimistisk kveld, med glede og trivsel underveis. Takk til Bjørn, FFK, Odins kro, Pizzabakeren og et gjennomgående hyggelig Gres (s) vik publikum!

Vi kommer tilbake til info om flere GIF-treff på kroa etter hvert. Kanskje tiden snart er inne for å skape noe på Kroa som er attraktivt også for Håndball folket – så vi kan treffes oftere i sosialt lag på tvers av idrettsgrenser.