3'er banen og det nye feltet.

Som alle sikkert har sett, har noe av det gamle kunstgresset blitt plassert foran klubbhuset og en 3'er demobane er satt opp på lån. Vi vet ikke hvor lenge vi har banen, men målet vårt er å få på plass tre slike baner på feltet.

Tekst: Joar Dahle
Foto: Kjetil Føreid

Det står selvfølgelig på penger, men vi jobber iherdig med å skaffe midler. I løpet av neste år håper vi at alt er oppe – eller kanskje tidligere?

Det er de aller yngste som har førsteretten til banen og kullene 2010 – 2011 – 2012 - 2013 skal nå finne ut hvilke dager og tider de vil benytte banen. Vi ser nærmere på fordelingen på neste trenermøte eller kanskje på kommende lagledermøte? Send melding til Silje Lægreid om hvilke tider som passer best. Det er ikke plass til mer enn ett lag om gangen.