Trekning i A-lagets lotteri våren 2019

Vårt for tiden suksessrike A-lag Fotball med syv seire på like mange kamper har samtidig som de høster poeng PÅ BANEN, forsøkt å få til å gjøre seg økonomisk selvstendig gjennom å bidra til inntektsbringende tiltak. De har vært gode både på og utenfor banen. Her er de 10 heldige vinnerne av vårens A-lags lotteri. Og takk til alle som har bidratt!!

Tekst: Frode Holstad Hansen

A-laget leder sin avdeling, og forhåpentligvis fortsetter suksessen med gode oppgaveutførelser PÅ banen. UTENFOR banen forsøker de å bli økonomisk selvstendige, for første gang på flere år. Takk til A-lags gutta for god innsats! Ta kontakt med Atle Knutsen (mob. 950 97 088), Morten Køllis (mob. 483 25 512) eller Frode Holstad Hansen på frode@gresvikif.no for å avtale overlevering av premie.

• Første premie, Utepeis Hafjell, verdi kr. 2.490,-. Vinner: ODINS KRO
  • Andre premie: Utepeis Rundholmen, verdi kr. 2.490,-. Vinner: MADS VALLESTRAND
  • Tredje premie: Hårprodukter, verdi 1.500. Vinner: EMIL JOHANSEN
  • Fjerde premie: Hageurner, verdi kr. 1.500. Vinner: LISE LERVIK
  • Femte premie: Vedkurvsett, verdi 990,-. Vinner: PREBEN LIE
  • Sjette Premie, Rengjøringsprodukter, verdi kr. 250,-. Vinner: TROND ENGLØKKEN
  • Syvende premie, gavekort Pizzabakeren, valgfri Pizza, verdi 220,-: 3 stk vinnere: ANNE KARIN OLSEN, JOACHIM HENRIKSEN og STIAN JENSEN
  • Åttende premie: Middag for to, Odins Kro, verdi kr. 500,-. Vinner: TURID EKROLL OLSEN
  • Niende premie, Fruktkurv fra Meny, verdi kr. 500,-. Vinner: GERD KARLSEN

GIF TAKKER ALLE SOM HAR BIDRATT MED PREMIER. HER ER PREMIENE:

1 og 2: Levert av PIPE & ILDSTEDMONTERING AS. Tlf 950 97 088:

7 og 8: Levert av PIZZABAKEREN, GRESSVIK TORG – Tlf: 69 33 70 00 – 3 gavekort VALGFRI Pizza

Og Odins Kro – Gressvik Torg – Middag for to:

5 og 9: VEDKURVSETT, LEVERT AV PIPE & ILDSTEDMONTERING OG FRUKTKURV FRA MENY ØREBEKK:

6 og 3: RENGJØRINGSSETT, LEVERT AV REINCO OG JOICO:

4: Hageurner, levert av Edelweiss trend&tradisjon:

EN STOR TAKK FRA A- LAGET TIL ALLE SOM HAR BIDRATT PÅ ULIKE MÅTER TIL DETTE LOTTERIET!