Stein-Torry Kongsberg fra G08 inviterer til LIVE QUIZ.

En Krone til klubben og en krone til deg! melder Stein-Torry optimistisk. Dette gjelder i perioden 17-23 juni, og byebuy.no vil ifølge Stein-Torry gi kr. 1,- for hver person som deltar (maks kr. 500,- pr dag) i LIVE QUIZ sendinger i appen byebuy.no.

Stein-Torry ser mulighetene. Desto flere som blir med, desto mer til alle – og dersom det i snitt blir med 500 personer, så vil Gresvik IF motta samlet kr 3.500,-, melder en entusiastisk Stein-Torry, og legger til at de som deltar i sendingene vinner akkurat det samme beløpet - pluss at det vil være en hovedsponsor som leverer en ukes-premie på søndag (23.juni).


Stein-Torry ønsker at leserne på vår hjemmeside www.gresvikif.no, vår facebook hovedside eller våre lagsider skal følge lenken under og installere ByeBuy appen, hvor man da havner i Byebuy-Fredrikstad LIVE kanalen. Del den gjerne videre på sosiale medier, e-post eller SMS, slik at flere kommer på sendingene.

Delta deretter på quiz, som starter hver dag kl 20:30, og opplev en spennende stund sammen med familie eller venner. Quizen varer ca 10 minutter hver gang. Det er ingen Quiz i juli.

Har du spørsmål så treffes Stein-Torry på mob. 474 50 590. Eller han kan nås på mail: stein-torry@hotmail.com

Her er linkene Stein-Torry ønsker at du laster ned for å kunne følge med og delta på hans LIVE-QUIZ sendinger:

Lenke for direkte inngang til App- eller Playstore:https://byebuy.app.link/follow?i=11233

Lenke til landingsplakat for Fredrikstad LIVE:https://byebuy.no/fredrikstad

Lykke til med LIVE-QUIZ!

Kanskje blir Gresvik IF inspirert til TV streaming, filmer og podkast etter hvert?


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift