Fotballdag for tredjeklassingene

Tredjeklassingene ved Rød, Slevik og Hurrød skoler var spente da de møtte på skolen denne andre onsdagen i juni. Vi var nemlig blitt invitert til Trondalen av GIF, og vi skulle få være med på en ekte fotballtrening.

Tekst og foto: Pål O Møklegaard, Hurrød skole.

Vi ruslet optimistiske av sted fra hver vår skole med håp om at regnet ville holde seg unna til vi var ferdige. Ikke før var vi kommet ut på banen så høljet det ned. Men vi skulle altså på ekte fotballtrening, og ekte fotballspillere trener selv om det regner litt.

Været ga seg ganske snart, og vi fikk se smilende ansikter og god innsats på de ulike øvelsene. Ekte idrettsglede. Og opplegget fra Gresvik IFs side var supert. Det var øvelser som slo godt an, og dagen var godt planlagt, ikke minst tidsmessig.

Joar stilte med flere trenere fra aldersbestemte klasser, og han som er trener for vårt årskull var selvsagt til stede og ble presentert for elevene. Videre stilte elevmentorer fra Gressvik u- skole opp og gjorde en formidabel innsats. De var gode og tålmodige instruktører for elevene.

Likeledes var det folk fra styre og stell på plass og tok seg godt av oss som var gjester i Trondalen denne ellers litt grå dagen. Da vi ruslet hjemover var det med følelse av at dagen hadde vært spesiell og givende.

Tusen takk skal dere ha.