Her finner du Gressvikingen Juni 2019

Den eldre garde av vidunderlig og sporty mennesker fra GIF er i disse dager i full sving med å levere Gressvikingen juni 2019 hjem til deg i din postkasse. Glipper akkurat din postkasse, så kan du hente bladet hos 19 flotte og velvillige næringsdrivende i vårt nærmiljø. Du kan også lese den digitalt her.

Tekst og foto: Frode Holstad Hansen

Fantastisk velvillige og motiverte Gressvikinger av eldre garde stablet i dag sine biler med Gressvikingen juni 2019. Duften av fersk trykksverte fylte bilene deres og i team samarbeider gutta akkurat nå om å legge Gressvikingen juni 2019 i din postkasse.

Om det av en eller annen grunn glipper med en adresse eller to – da kan du selv hente Gressvikingen juni 2019 på en av de under nevnte velvillige bidragsyterne fra privat næringsliv i lokalmiljøet vårt. Glipper begge disse anledningene til å ha Gressvikingen i papirversjon for deg – da kan du lese den digitalt i PDF her;

Det er Finn Johansen som har organisert distribusjon og gjort en kjempejobb i forkant av innsatsen knytta til å levere Gressvikingen i postkasser på Gressvik gjennom senior gruppa.

Vi har allerede tatt ut 1577 stk. Gressvikinger som vi distribuerer i disse dager. Jeg synes magasinet er veldig positivt for både miljøet i klubben, og for hele lokalsamfunnet på Gressvik.Jeg vil takke spesielt for den utrolig positive holdningen og velvilje i seniorgruppa som har stilt opp i denne distribusjon.

Motiverte og fylt av inspirasjon stiller alle seniorene opp for GIF for distribusjon av Gressvikingen Juni 2019. Her er primus motor Finn Johansen (stående) godt i gang med å kombinere kontroll på sine strukturerte XL ark med menneskelig varme – og det er rimelig tydelig gutta har akkurat passe senka skuldre, og trives godt med å gi av seg selv til GIF.

Harald Henriksen, som selv har vært skribent i Gressvikingen juni 2019, med artikkelen «Gressvikmarka – Mosjonistenes egen Tumleplass», har denne kommentaren:

Jeg synes det er veldig hyggelig – som første redaktør av Gressvikingen på syttitallet at Gressvikingen de tre siste årene er relansert. Ekstra hyggelig er det at Senior gjengen som treffes siste torsdag hver måned til sosialt lag bidrar med verdifull distribusjon til folks postkasser!

Vi spurte også Terje Spydevold om hva velvilligheten fra den eldre garde Gressvikingen kommer ifra.

Vi kjører sammen, så det blir litt sosialt. Det skulle bare mangle, det er både koselig og hyggelig å kunne være med på å bidra tilbake til klubben!

Den evige GIF – gutten Gunnar Femtehjell holder i trådene også i dette flotte tiltaket i Trondalen når alle som ønsker treffes til sosialt samvær og inkludering i gjengen som treffes siste torsdag hver måned. Neste treff er siste torsdag i august – og Gunnar benyttet anledningen å takke daglig leder Morten Helminsen og Heidi Knutsen for fremragende vertskap. I tillegg til å organisere distribusjon av Gressvikingen juni 2019 stod ferske reker på menyen i sommeravslutningen.

Vi opplever dette som veldig hyggelig, og vi stiller gjerne opp med glede med dette bidraget, sier Gunnar - og ønsker samtidig alle som ønsker det velkommen til neste treff i august.

Gressvikingen Juni 2019 finner du også hos velvillige næringsdrivende i lokalsamfunnet vårt - et utvalg av utrolig verdifulle samskapningspartnere sammen med Gresvik IF

I tillegg til fenomenal velvilje fra senior gruppa så kan du altså finne Gressvikingen Juni 2019 hos ulike næringsdrivende i vårt lokalmiljø. Her er alle steder du kan hente Gressvikingen Juni 2019: