Hurra og takk Atle! Ekstra forestilling Lørdag 21. september.

Dette er skreddersydd underholdning for Gresvik IFs venners venner og Atle Jensen m/band underholder oss. Det er allerede utsolgt fredag 20. september, men både Pizzabakeren på Gressvik Torg og Atle selv er så greie mot sine GIF venner, at de begge stiller opp med ekstraforestilling på lørdag 21. september.

Først en liten videohilsen fra Atle.

Vil du få med deg disse opplevelsene fra perlene i den dypeste GIF kulturen, anbefaler vi nok en gang å være kjapp. Vi tror nemlig også disse 120 billettene blir raskt utsolgt!

Vertskapet er A-laget Herrer. De trener for tiden på å bli like gode utenfor banen som banen, så gled deg til et eminent vertskap. Billetter er lagt ut på deltager.no, her kan (og må) du kjøpe billetter til ekstraforestillingen:

Link til påmelding:

Her er kveldens forventede utvikling i kortversjon:

EXTRA FORESTILLING!

Venners Venner Helaften fest i Trondalen Lørdag 21. september - med oppvarming i lille sal eller på verandaen, med fri nytelse av Pizza fra Pizzabakeren Gressvik Torg og forfriskninger (ca 18:30 - 19:45),

120 sitteplasser i Store Sal - fra ca 20:00.

Når Atle Jensen og hans melodiøse venner avrunder underholdningen på 2 X 45 minutter blir det ekstraomganger med Dans og tradisjonell GIF Glede med Trivsel utover de sene timer.

Re-spectare (respekt); Ikke medbragt drikke, - vertskapet Fotball senior serverer rimelige forfriskninger og snacks fra baren.

Pris per person: kr. 450,-. Bindende påmelding.