Konsumgruppen Norge AS Fotball- og aktivitetsskole 2019 ble en suksess!

Tilbakemeldingene fra flere av brukergruppene av årets fotballskole er entydig positive, og alle vurderinger så langt uttrykker stor grad av tilfredshet med gjennomføringen av årets Fotball- og aktivitetsskole.

Tekst og foto: Frode Holstad Hansen

Høy score på brukerundersøkelser

Tilbakemeldingene kommer fra ulike hold og på ulike måter, og de er fra blant annet deltagerne selv, foreldrene, sponsorer og GIFs egne instruktører og trenere/ledere. Disse vurderingene lover godt, og tyder på at Gresvik IF nok en gang har klart å levere god kvalitet på KGN AS Fotball- og aktivitetsskole.

• Aller gledeligst var det at det yngste kullet (2012) var størst. Det lover godt for fortsettelsen og fremtiden. Og selv om vi var litt færre enn tidligere år, så må vi kunne kalle årets fotballskole en suksess, forteller primus motor Henning Olsen som vil anbefale klubben også neste år å gjennomføre arrangementet uka før skolestart framfor uka før ferien.

Følelsen av å få det til – såkalt mestring

I en fin blanding av jenter og gutter, juniorer, kokker og servitører, instruktører og administratorer var det totalt 60 aktive deltagere i ung alder tilstede i Trondalen fra mandag til og med torsdag i uka før skolestart. Blant mye fin fotball og ulik aktivitet ble det på avslutningsdagen plass til både turneringsspill og en spennende ferdighets løype. I ferdighetsløypa løypa fikk deltagerne kjenne på hvordan det føles å mestre 7 ulike og varierte øvelser – og de mestret, de fikk det virkelig til. Eksemplene er mange:

En nærmest perfekt nettsus fra Linus – Merk den skoleriktige oppgaveutførelsen med den rette vrista, meget bra plassert standfot og det korrekte blikket på ballen!

Ulrik i fint driv og i akkurat passe tempo i føring med ballen i åttetall. 12 ganger på ett minutt uten å bli stresset av verken tidspress eller publikum, med ballen hele veien nærmest klistra til foten. Bravo oppgaveutførelse!

Full konsentrasjon i hue, akkurat passe avslappa i resten av kroppen. 38 stk , selvsagt førte det til en strålende fornøyd Jonas med venner!

Liam og resten av gjengen styrker her selvtilliten – de bare VET, allerede før det glimrende utførte skuddet går av, at lyden av nettsusen kommer imot dem om ikke lenge.

Julian har all grunn til å vurdere sine egne ferdigheter som gode, her med synlige bevis på gode ferdigheter i en fremragende bredside pasning – tatt rett ut av læreboka og, ballen er på vei opp i krysset. Bravo, bravo!

Underveisvurdering – før neste gang

Både tid og rom for både sosial trivsel og verdifulle hvilepauser med sunn og smakfull mat og drikke. Veldig godt organisert og tilrettelagte trygge rammer av de tilpasningsdyktige voksne som legger til rette for deltagerne! Gode på problemløsning var ledergruppen også;

• Det har vært kun positive tilbakemeldinger, og juniorene har vært fantastiske instruktører. Mulig vi, gjennom å sette ned prisen litt, kan nå enda flere barn og unge så flere ønsker å delta neste år. Det skapte riktignok litt utfordringer for oss at det kom mange påmeldinger helt på tampen i år, men også det løste vi fint takket være at flere stilte sporty opp som instruktører på kort varsel. Et av målene de kommende årene må være å øke antall påmeldte, samtidig som vi får inn enda flere trenere og hjelpere fra de yngste kullene, avslutter Henning Olsen.

Samhandlingspartner strålende fornøyd

Blant tilskuerne som kom innom i løpet av uka og ga anerkjennelse til både lederne og utøverne på årets fotball- og aktivitetsskole, var også representant fra klubbens og Fotballskolens meget verdifulle sponsor, Konsumgruppens Norge AS, v/ Arild Larsen.

• Dette er utrolig artig å se og oppleve, og det gjør oss i Konsumgruppen Norge AS stolt å være en del av dette, - både dere og deltagerne selv er utrolig flinke, fortalte en opplagt og begeistret Arild Larsen.

Gratulerer – Vi gleder oss allerede til neste Fotball- og aktivitetsskole

Gresvik IF gratulerer alle som bidro til å levere høy kvalitet på årets Fotball- og aktivitetsskole. De ulike brukergruppene kan allerede nå glede seg til neste gang, Kanskje kommer ytterligere forbedringer for brukerne i fremtiden, slik at enda flere deltagere får både lyst og anledning til å delta. Klubben opplever at Fotball- og aktivitetsskolen er et praktisk eksempel til etterfølgelse for alle i klubben, opplevelsen er at arrangementet ble å praktisere og levere høy kvalitet til alle ulike brukergrupper av Fotball- og aktivitetsskolen.